18-08-07

Even herhalen !!

Het is eventjes stil geweest op deze blog (komkommertijd?), maar stil gezeten hebben we niet...De teller van Make-A-Wish heeft ook niet stilgestaan.

Wat staat er ons nog te wachten of te doen de volgende weken? Trainen natuurlijk, voor Eindhoven.  Maar buiten dat mogen we niet vergeten dat er op 22 september in Oostende een schitterende jogging zal plaatsvinden waarvoor Clint en Francis zich inzetten, m.n.  om er ook een leuke bloggersbijeenkomst te houden. Na het lopen zal er een tafel gedekt staan in het Walrave-restaurant ( www.walrave.be ) . Dus voor de liefhebbers zou ik zeggen...mis deze kans niet!

Eén dag later, op 23 september, kan je ook nar Mol komen voor een trainingsloop van 12 - 18 - 28 km langs de mooie Molse meren. 90% van deze tocht verloopt over bospaadjes, het is dus een echte aanrader. Na onze inspanningen is het barbeque op het terras van het Zilverbos, met zicht op een mooi meer. Inschrijven kan nog altijd. Praktische details, zoals uur en plaats van afspraak volgen nog!

Op 14 oktober is het dan de (halve) marathon van Eindhoven, waar we nu al met 40 webloggers zullen aan deelnemen. Vergeet zeker niet jullie t-shirt aan te trekken. Hiervoor worden we door vele mensen gesponsord voor Make-A-Wish, waarvoor ge u nog altijd in het lijstje kan laten zetten (zo wordt jij ook gesponsord).

De hotel kamers kunnen nog altijd geboekt worden door het formulier hier aan de rechterkant. Ook mense die alleen maar graag komen eten na de marathon kunnen daar terecht door dit nu ook even te reserveren. Op andere plaatsen is die dag zonder reservatie geen tafel meer te vinden.

Dan nog een zeer belangrijke dag. Op 25 november zal de aktie rond Make-A-Wish afgesloten worden met de trekking van onze tombola om 15.00 u. De organisatie zal hier ook een woordje komen spreken. Om deze dag toch nog nuttig op te vullen heb ik een wandeling georganiseerd in samenwerking met een plaatselijke wandelclub. Hiervoor zullen de mensen van omstreken Mol nog vele malen mee geconfronteerd worden door de reclame hierond, om daar zoveel mogelijk mensen ter plaatse te hebben, die willen deelnemen aan deze wandeling voor het goede doel. Inschrijvingsgeld bedraagt 2 euro en onderweg zal er ook een drankpost voorzien zijn die bemand wordt door Peggy, Frans en Jeannine. Zij zullen daar koffie, thee, verse soep, broodjes met kaas en hesp serveren. De opbrengst hiervan zal ook weer helemaal voor Make-A-Wish zijn. Bij de start en aankomst op het zilverbos kan men ook eten en drinken verkrijgen, en ook hiervan is 20% van de inkomsten voor make-A-wish. Het is een vrij vertrek vanaf 8 u. Het speciale eraan is, dat ik nummers van de tombola zal verstoppen onderweg waarmee ge dan ook kans maakt voor de reis naar Jamaica. Ook is dit bedoeld om de bloggers die van ver moeten komen toch nog iets te bieden om het interessant te maken. Dus ik reken op een grote aanwezigheid!!

Noteer dit dus zeker allemaal in jullie agenda.Cool

15:55 Gepost door de weblogloperkes | Permalink | Commentaren (5) | Tags: make-a-wish, eindhoven, oostende |  Facebook |

Commentaren

Ik zal er zeker zijn in Oostende op 22/09, en op 23/09 moet ik ook nog effe gaan lopen op een sponsorloop in vilvoorde. (de organisatie heeft mij ook gesponsord zodus...).

Misschien kan ik daarna nog even doorrijden naar Mol om een glaasje te komen drinken... 't zal een druk weekendje worden ;-).

Nog even vermelden dat we dankzij onze Francis de krant hebben gehaald in West-Vlaanderen. Bijna een ganse pagina werd aan ons besteed. Je kunt het artikel lezen op:

Gepost door: Werner | 18-08-07

Weblogloop 22 september Oostende Mensen die zin hebben om op 22 september te lopen in Oostende, met of zonder etentje, laat het mij vooral weten! Dan zet ik u bij in het lijstje op mijn blog.
Niet twijfelen, doen!
Meer details op mijn blog en op de site van het Oostends loopcriterium!

Gepost door: Francis | 22-08-07

Helaas! Ik heb lang lopen twijfelen of ik in Eindhoven de halve zou gaan lopen. Toen ik eindelijk een besluit had genomen bleek dat de kinderen dan herfstvakantie hebben en wij dus in Amerika zitten! Helaas kan ik er dus toch niet bij zijn. Ik ben uiteraard erg blij met mijn vakantie, maar ik wil nu ook eindelijk wel eens mijn mede-webloglopers ontmoeten.

Gepost door: Patricia | 22-08-07

Mol Erik en ik willen graag meedoen in Mol bij de trainingsloop, en daarna lekker en gezellig met jullie BBQ'en!

Gepost door: Petra | 25-08-07

Trainingsloop in mol Als nieuwe blogger en volgeling van Coach Mario kom ik graag naar de trainingsloop en BBQ in Mol.
Kom ook eens een kijkje nemen op mijn blog, die wel nog in volle opbouw is.
Gert

Gepost door: Gert | 03-09-07

De commentaren zijn gesloten.