30-08-07

de trekking van onze tombola

Zoals de meesten al weten gaat de trekking van onze tombola door op 25 november 2007 in het Zilverbos, een taverne in het prachtige domein het Zilvermeer , gelegen in de zilvermeerlaan 8  2400 Mol. De trekking zal starten om 15.00 u met een inleiding van de mensen van Make-A-Wish zelf .

Om de dag goed te vullen , en om ook de laatste extraatjes voor make-a-wish binnen te halen organiseren wij ok nog een wandeling met afstanden van 5 - 12 km . Men kan zich hiervoor inschrijven vanaf 8.00 u in de taverne het Zilverbos voor een prijs van 2 euro . Onderweg is er een controle post voorzien waar men kan genieten van een hapje en een drankje . Onderweg zullen ook nog nummers verstopt liggen van de tombola ter waarde van 20 euro . Heb je ze gemist kan je bij aankomst nog altijd nummers kopen voor 20 euro en dan steun je op de éérste plaats Make-A-Wish , want daar gaan alle euro's naartoe , maar ook maak je dan kans op een reis naar Jamaica ter waarde van 2650 euro  en tal van andere prijzen . ( electro toestelen , waardebons , sporttassen enz..) We proberen ook nog een bandje terplaatsen te krijgen dat daar voor de ambiance zorgt . Er zal hier ook een aangepaste menukaart zijn waar je kan uit kiezen . De uitbaters staan een deel van de inkomsten af aan Make-A-Wish . Dus door gewoon je maag te komen vullen ben je al een hele steun . Zeg het verder en kom ons vergezellen of maak kennis met de schrijvers van de vele blogs .

Het definitieve en volledige bedrag zal dan bekend gemaakt worden en  symbolisch overhandigd worden aan Make-A-Wish . Want zoals we al vermeldden worden alle stortingen rechtstreeks aan de organisatie overhandigd. 

21:21 Gepost door de weblogloperkes in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.