04-09-07

Weblogtraining in Mol - praktische details!

Het is al een hele tijd bekent dat er op 23 september in Mol, op het Provinciaal Domein Het Zilvermeer (voor de gps-gebruikers: Zilvermeerlaan 8 -  2400 Mol) de weblogtraining zal plaatsvinden.

Ik verwacht jullie allen daar om 9.00 u. Dan kunnen we ten laatste om 9.30 u vertrekken om te lopen.  Mensen met kinderen moeten wel rekening houden dat ze iets afspreken om de kinderen even bij te houden. Dat kan heel simpel door op het terras te zitten en ze in de speeltuin te laten, of bij mooi weer, zwembroek aan en op het strand en in het water spelen. Vervelen doen die zich hier nooit. Het douchen is gratis + om de tassen weg te zetten kunnen we een ruimte hebben die afgesloten wordt, maar ik verkies de wagen omdat we in 3 kleine groepjes zullen binnen komen en dan moeten we telkens die man gaan lastig vallen om de deur open te maken. Er dient wel 2 euro inkom betaald te worden, maar ik ga daar nog proberen van onderuit te geraken. Eenmaal binnen, laat je best een stempel zetten bij het buiten gaan, anders wordt dat 2 x betalen.Tong uitstekend

We vertrekken dus om 9.30u ten laatste op de parking of aan de inkom , maar da's gelijk en het liefst natuurlijk in je rode T-shirt van de webloglopers. We lopen dus samen tegen een tempo van 6.30 - 6.45 min aangepast aan de minst snelle loper, zodat we mooi in groep blijven. We zullen dan een lus maken tot op het 11 km-punt ongeveer en dan moeten de mensen die 12 km willen lopen, het laatste rechte stuk alleen doen tot het zilvermeer. Dat is ong. nog 800 m, dus het is niet helemaal 12 km.

De rest volgt mee verder en lopen tot 17.5 km en dan splitsen onze wegen weer voor hen die stoppen met 18 km. En ook zij moeten het laatste rechte stuk alleen lopen, en dat is ong. 600 m . Maar gene paniek, je kan hier niet verkeerd lopen. Er zijn geen zijstraten waar ge in kunt sukkelen :).

Voor hen die de marathon in Eindhoven gaan lopen, zullen waarschijnlijk de volledige toer mee lopen en kunnen zo ook kennis maken met het toerke waar wij onze fartlec-trainingen doen. Ik kon het niet laten om dat heuveltje er ook bij in te steken. Gene paniek t'is maar 100 m. Wij zullen aankomen met 28 km in de benen.

De douches zijn in het strandgebouw, waar ge dadelijk op loopt als ge de inkom gepasseert bent . Diegene die in Mol vorig jaar komen lopen zijn weten waar ze moeten zijn. De mensen die al vroeger aangekomen zijn zullen waarschijnlijk al wel op een van de terrassen verzeild geraakt zijn op het domein dus laten we afspreken om tegen 14.00 u aan het Zilverbos te zijn. Het is daar waar onze barbeque staat te wachten.

De bbq bestaat uit 3 stukke vlees pp. met een uitgebreid salade buffet en diverse sausen en stokbrood. Voor de zeer grote eters kan je natuurlijk altijd vlees bijbestellen aan de prijs van 2 - 3 euro . De totaal prijs van de bbq is 14.5 euro pp. en de kinderen onder de 12 betalen de helft . De drank is niet in begrepen , maar alles is verkrijgbaar :)

Ik hoop dat diegene die nog twijfelden om te komen, nu overtuigd zullen zijn. Dus inschrijven is nog mogelijk tot 12 september!

17:08 Gepost door de weblogloperkes | Permalink | Commentaren (2) | Tags: weblogtraining |  Facebook |

Commentaren

Alvast bedankt voor de voorbereidingen coach. Ik kijk er al naar uit.

Gepost door: Yves | 05-09-07

Super Hrtstikke leuk! We kijken er erg naar uit. Erik heeft geen rood weblogshirt, maar dat zal vast geen probleem zijn. Zal ik nog iets lekkers bakken? en meenemen....

Gepost door: Petra en Erik | 07-09-07

De commentaren zijn gesloten.