19-09-07

zondag 23 september: weblogtraining!!

loper 2
Nu zondag is het zover! De webloglopers komen samen om te trainen in Mol. Er zal kunnen gekozen worden uit 3 afstanden: 12 km, 18 km, 28 km. We spreken af om 9.00.u op de parking van het Domein Zilvermeer
.  Dan kunnen we samen het park binnen gaan en onze tassen in de kleedkamer of kastje met slot steken. Voor diegenen die toch ietsje te laat zijn, ga gewoon binnen en vermeld dat je weblogloper bent en dan mag je gratis binnen. Ga rechtdoor naar het gebouw voor je (het "strandgebouw"), daar zijn de kleedkamers en zal je ons wel zien. 

De groepsfoto zal daar op het strand genomen worden juist voor ons vertrek zodat alle lopers erbij kunnen zijn en dit om 9.25 u om dan stipt te kunnen vertrekken om 9.30 u !!!!

Drank voor onderweg!! Ik ga op km 17  een drankbevoorading voorzien. Dus diegene die graag een busje sportdrank of andere preparaten meegeven kan dit door dat aan mij te bezorgen voor 9.15 u, dan kan ik dit nog wegbrengen. Ik maak zelf 2 l sportdrank van Leppin, dus voor diegene waar dit goed voor is kunnen hun busje daarmee vullen onderweg. Zo hoef je niet met een overvolle drankgordel te lopen.

De barbeque !  Ik schat dat wij zo een 3 uur zullen lopen. Dus komen we op het zilvermeer aan om 12.30 u. Na rustig gedoucht te hebben, kunnen we afspreken om 13.30 u aan het zilverbos . Dit is ook in het park gelegen en dit staat netjes aangegeven.

Fietsen in Mol !!! Zoals ik beloofd had zou ik ook een fietsroute voorzien voor hen die niet meelopen. Dit is ook gebeurd en het is een route van 40 - 50 km, bijna auto vrij. Het zal tot aan de Abdij van Postel gaan , die zeker de moeite is om de fiets even langs de kant te zetten en er een lekkere Postel te drinken met kaasblokjes uit eigen kaasmakerij. Julie en Tinneke zullen daar al zeker verschijnen. Dus wie zin heeft, breng je fiets mee !! Ook zij die fietsen, kunnen nadien douchen.

Voor de GPS !! Het adres is Zilvermeerlaan 8,  2400 Mol .

Tot zondag !!!

 

18:01 Gepost door de weblogloperkes | Permalink | Commentaren (3) | Tags: weblogtraining |  Facebook |

Commentaren

Lekker weertje En het weer ziet er zeer goed uit voor zondag! Een dikke 20 graden en veel zon. Dat kan niet fout gaan. Alvast bedankt Mario voor de organisatie.

Gepost door: Gert | 19-09-07

Ik Wens .... jullie allemaal een heel prettige ,leuke ,fantastische dag met heel veel zon en plezier , ik zal aan jullie denken maar ik kan er spijtig genoeg (familieverplichting) niet bij zijn :-((((((((( ps drink er eentje in mijn plaats ok ?? groetjes ....

Gepost door: katrien r | 19-09-07

Leuk!! Super Mario! Zal ik de spandoek meenemen?
Tot zondag allemaal.

Gepost door: Petra en Erik | 19-09-07

De commentaren zijn gesloten.