29-09-07

Nog 2 weken voor Eindhoven !!!

De meeste bloggers die nu voor de marathon van Eindhoven aan het trainen zijn, zitten nu midden in hun 2 zwaarste weken. Maar tussen het trainen door zouden er nog een paar praktische afspraken moeten gemaakt worden. We zijn met een zeer grote groep van een 45 lopers die ikzelf allemaal niet ken , maar hoop te herkennen aan hun rode weblog T-shirt.

Voor de mensen die een hotelkamer geboekt hebben  zou ik voorstellen om te ontbijten om 8.00 u maar iedereen is daar vrij in hé. Om  de rest van de groep te treffen is het misschien het beste om af te spreken aan de ondergrondse parking bij het vertrek rond 10.00 u. Deze parking doet dienst  als bagage ruimte. Je kan daar eventueel een warme trui afgeven, die je dan dadelijk na de aankomst kan aantrekken. Het douchen is voor hen die geen hotel geboekt hebben, nog wel een 5 min met de bus rijden, en eventueel nog even wachten tot ze er is, maar het gaat redelijk vlot hoor. Daar in die ondergrondse parkeergarage sta je droog bij eventueel slecht weer en het is een plaats die gemakkelijk te herkennen is. We kunnen daar dan, net buiten de parking, de groepsfoto maken. Laat ons zeggen tussen 10.15 u en  10.30 u  ten laatste ! 

Ik zou aan de mensen die een hotelkamer geboekt hebben voorstellen om hun nummer te gaan halen op zaterdag.  Dit is dan op zondag weer een stukje stress dat weg valt. Het is wel niet zo ver wandelen, maar je bent er toch vlug een uurtje mee kwijt .  Dus voordat je het centrum in rijdt, passeer even bij universiteit van Eindhoven en haal je nummer op.

Na het lopen of ook op zaterdagavond heb ik voorzien dat men samen kan eten in het hotel. Ik heb gisteren even gemaild met het hotel om te informeren of we met genoeg mensen zijn om dit door te laten gaan. Het gaat dus door op beide dagen! Voor diegene die nu toch nog goesting krijgen om bv. op zondag avond (17.00 u) na de marathon, toch nog mee te gaan eten in het hotel, dan kan dit nog altijd. Je hoeft er geen kamer voor geboekt te hebben. Dus daar kunnen alle bloggers naartoe komen om samen na te praten en uitslagen te overlopen (wat doet ge anders na een marathon :-)) Verwittig wel even het hotel dat je ook komt eten, zodat we allemaal genoeg krijgen en het niet moeten verdelen :-). Ik zal er op zondag avond bij zijn.

Belangrijk!!!!Schreeuwen

Iedereen die prijzen heeft voor de tombola, die niet te groot zijn, breng die dan mee naar eindhoven. Zo kan ik die al mee naar Mol nemen, om met de wandeling de prijzentafel klaar te kunnen maken. Je mag ze die dag (25 november) ook mee brengen, maar dan wel liefst voor 13.00 u, want om 13.30 u begint de brassband te spelen, en ik zou deze mensen niet voor de voeten willen lopen. En ook om het risico uit te sluiten dat hij of zij met vele prijzen thuis, die dag door omstandigheden niet kan komen.

Als ik nog iets over het hoofd gezien heb, mail me dan, zodat fouten kunnen vermeden worden.

Ik wens iedereen een schitterende marathon toe, en nog 2 mooie trainingsweken. Succes allen !!!! Coach mario !

 

11:28 Gepost door de weblogloperkes | Permalink | Commentaren (2) | Tags: eindhoven |  Facebook |

Commentaren

dresscode en voor de nieuwe leden van de webloglopersfamilie is het oude vertrouwde rode t-shirt ook dik in orde zeker?
Wij hebben hier anders ook t-shirts van de website www.sponsormij.be liggen, maar die zijn int wit, maar ook origineel om in Eindhoven te dragen voor zij die geen rood t-shirt hebben.

Gepost door: Charlotte | 05-10-07

ik zal er zijn om 10u in de parkeergarage. Tot dan allemaal !

Gepost door: patrick | 05-10-07

De commentaren zijn gesloten.