08-10-07

 

afspreekpuntVolgende week zijn we nu al aan het genieten van onze prestatie's die we geleverd hebben in Eindhoven op de (halve)marathon . Maar om dit zo vlot mogelijk te laten verlopen , en zeker om elkaar terug te vinden , zowel bij mooi als slecht weer , had ik gedacht om af te spreken  aan de ondergrondse parking , waar je de sportassen mag achterlaten of eventueel een warmere trui voor na de aankomst . Je kan dit plaatske eigenlijk niet mislopen , maar ik heb het op dat kaartje hier boven in het rood aangeduid. Het gele puntje is de aankomst , maar ook de weg om naar het vertrek te gaan , dat ong. 400 m verder ligt , en voor de trage lopers ,natuurlijk iets minder.

startHet fel in het rood gekleurde graffiti kunstwerk hierboven , is de startplaats . Maar maak je daar geen zorgen over , dat wijst zichzelf terplaatsen wel uit. Het afspreek uur voor iedereen dacht ik was voorzien om 10.00 u - 10.15 u om de foto te nemen .

Maar er zullen nog mensen zijn die alleen maar de halve lopen en dit veel te vroeg vinden . Ik ben om 13.20 u terug in die ondergrondse parking , en zou zeggen kom daar naartoe , en dan kan Ik daar ter plaatsen nog een groepsfoto maken , want Maarten zal waarschijnlijk op het parcour zitten dan. Deze Foto kan dan ook weer via Maarten besteld worden ( ik mail hem die door ) voor als opbrengst voor make-a-wish . 

Zijn er nog vragen of dingen die ik vergeten ben te vermelden in dit en het vorige verslagje . Mail me dan zo vlug mogelijk , en blijf niet met je vragen zitten tot zaterdag , want dan ben ik al in Eindhoven , als buddy voor mijn vrouwke haar winkel zakken te dragen .-)

Veel succes aan allen!

coach mario !! 

21:19 Gepost door de weblogloperkes in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.