11-10-07

Smile! You're on (not so) candid camera

Beste lopertjes, jullie reacties op Maarten's fotovoorstel waren overweldigend. Lang geleden dat een post op deze blog nog eens 25 reacties kon losweken. Dit enthousiasme, samen met de mooie weersvoorspellingen, zorgen ervoor dat onze weblogfotograaf niet anders kan dan jullie op de gevoelige plaat vastleggen. Ervaring (vorig jaar) leert dat de start niet te trekken valt (alle lopers te dicht op elkaar), en de finish ook niet (te veel toeschouwers). Daarom volgend voorstel. Er worden op 3 momenten foto's getrokken:

1. Om 10u - 10u15 de groepsfoto op de plaats van afspraak voor de start van de  marathon (maar ALLE webloglopers welkom natuurlijk, hoe meer, hoe beter)

2. Maarten zal tussen 12u30 en 14u20 aan het 2km-punt staan (zie rood kruisje op de kaart), aan de LINKERkant van de baan, dus de buitenkant van de bocht. Op die manier heeft hij bijna alle marathonners (behalve de rapste) bij hun 2e doorkomst en ook de alle halve-marathonners zonder zelf een hele dag op dat punt te moeten doorbrengen. Aangezien jullie weten waar Maarten gaat staan, en als jullie een foto willen: ga links lopen en maak je op voorhand GOED kenbaar. uitgebreid zwaaien mag. Het is heel moeilijk om in zo'n mensenzee mensen te herkennen.

3. Na 14u20 wandelt Maarten  indien daar nog mogelijkheid toe is naar een punt tussen km 14 en 15 (zie het andere rode kruisje) waar hij opnieuw aan de BUITENKANT van de bocht zal staan, dus opnieuw: links lopen en uitgebreid zwaaien.

De foto's zullen één of twee dagen na de marathon op een site op internet staan (volg deze blog en je leest het wel) en dan kan je aan de hand van de bijhorende nummers aan mij (Julie dus) je bestelling doorgeven. Een mail volgt dan wel met verdere instructies. MAar da's voor na de marathon. Nu eerst lekker lopen en mooi poseren! Tot zondag iedereen!

Clipboard02

19:45 Gepost door de weblogloperkes | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

prima geregeld, nu nog ff goed flossen en tot zondag !

Gepost door: jogginggirl | 11-10-07

1681 is my number Ik zal op de foto-afspraak zijn om 10u, en hoop dat Maarten tijdig (12u30) op het 23km-punt staat, want Vincent zal mij en nog enkele andere bloggers "meesleuren" aan een tempo van 4'10"/km. Hopelijk zijn we (Vince, Sven, Francis en ikzelf) dan nog samen en kan er een mooie groeps-actiefoto gemaakt worden. Tot zondag ! Enne ... bedankt voor al jullie inspanningen om dit te organiseren !

Gepost door: patrick | 11-10-07

Ik vrees dat ik niet tussen de mensenmassa ga lopen, maar als laatste van de halve marathon , als Maarten der dan nog is, mag ie van mij een moooooooie foto maken :-)
Ik blijf meedoen hahahaha
Grapje hoor !

Gepost door: Jetty | 11-10-07

nummer 1505 Succes iedereen én... remember... Run for fun

Gepost door: Wim (Run4fun) | 12-10-07

Super 't klinkt allemaal dik in orde! Bedankt Maarten voor dit toffe initïatief. Wij (kristof, ik en onze madammen) verblijven in het Sofitel maar zakken zaterdagavond af naar Eden Crown.

Tot dan...

Gepost door: Werner | 12-10-07

1109 Wach out for al Quada "1109" :-) Zoals patrick als zei, hopelijk is maarten er dan al wij (Sven, Patrick, Francis, Johan, etc..)voorbij zoeven... Ik loop helaas wel in mijn eigen clubkleuren (omwille van de sponsor...), maar voor de groepsfoto doe ik wel het weblog t-shirt aan hoor !

Gepost door: vince | 13-10-07

De commentaren zijn gesloten.