17-10-07

De foto's!

Beste bloggertjes... we hebben jullie geduld even op de proef gesteld voor de langverwachte foto's online kwamen. Dit kwam omdat niet alleen Maarten foto's heeft getrokken, maar ook Frank, Philippe, Mike en Mario hun plaatjes ter beschikking wilden stellen. Alles moest mooi geresized worden en voorzien van een watermerk (om pikkedieven te vermijden) en online gezet worden. Maar nu is het eindelijk zover!

Jullie vinden de foto's HIER.

En nu, om te bestellen. Praktisch: bekijk de foto's en noteer de bestandsnaam van de foto's die je graag zou hebben (klik rechts van de foto op "meer informatie" en daar vind je de bestandsnaam). Noteer deze nauwkeurig! Vervolgens mail je het lijstje van gewenste foto's naar Julie. (dus NIET naar de webloglopersmail of elke andere mail).

1) Jullie willen geen afdruk maar willen gewoon de foto electronisch ontvangen: 1 EUR per foto wordt aangerekend voor Make a Wish

2) Jullie willen een afdruk van de foto ontvangen: per foto 0,25 EUR ontwikkeling + 1 EUR voor Make a Wish.  Reken bij het totaal bedrag nog 2 EUR extra voor de verzendingskosten, ongeacht het totale aantal foto's (zie ook het vorige bericht over de foto's). De foto's worden enkel afgedrukt in het normale formaat. Voor vergrotingen raden we aan dat jullie gewoon de foto electronisch bestellen en zelf laten afdrukken.

Nadat jullie de mail hebben gestuurd met de bestelling zal je concrete richtlijnen ontvangen over de betaling. Omdat wij de ontwikkeling en de verzending dienen te betalen zullen we al het geld eerst op onze eigen rekening ontvangen en nadien het deel voor MAW aan MAW overmaken. Uiteraard wordt een lijstje bijgehouden en kan iedereen dit ten allen tijde raadplegen zodat er geen discussie kan ontstaan over de centjes :-)

Let wel: we geven iedereen de tijd om de bestelling door te geven en nadien zullen we gezamenlijk alle foto's laten afdrukken (lagere prijs / foto). Dus ook hier wordt je geduld even op de proef gesteld. Maar we haasten ons! Bestellen kan tot 1 november 2007. (wij zitten 5 dagen in Dublin volgend weekend, vandaar....).

Met dank aan Maarten, Mario, Frank, Mike en Philippe!

18:25 Gepost door de weblogloperkes | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Eindhoven Super, ..., knappe foto's !
Ik zou ze eigenlijk allemaal willen bestellen :-)

Gepost door: frank spencer | 17-10-07

@Frank Wat houdt er u tegen???? ;-)

Gepost door: Julie | 17-10-07

Super Jeetje, wat een boel foto's! Ontzettend leuk. Eerlijk gezegd ken ik niet eens iedereen...schande!
Natuurlijk wil ik 'mijn eigen' foto's.

Gepost door: Petra | 17-10-07

Wie? Wie? Wie? Wie durft ze allemaal te bestellen? In dat geval betaal ik uw verzendingskosten! Of beter nog; ik haal ze af in de Belgische hoofdstad en kom ze persoonlijk bij U thuis bezorgen!

Gepost door: Homer | 17-10-07

Zelfs luchtfoto's Homer kan vliegen????

Gepost door: Tinne | 17-10-07

De commentaren zijn gesloten.