24-10-07

Afstekend, maar nodig

Na het ongelofelijke voorstel van Frank Spencer in vorige post zal dit bericht eerder saai overkomen. Ok, héél saai, jullie hebben gelijk. Maar 't is wel effe nodig :-) Zonder te willen commanderen, betuttelen of wat dan ook, had ik graag enkele zaken op punt gezet:

* vergeet niet een mailtje te sturen met jullie bestelling van de foto's (zie de post van vorige week woensdag) voor 1 november 2007, indien jullie er willen. Voor zij die nét hebben betaald voor digitale foto's, hou er aub rekening mee dat Maarten & ik overmorgen naar Dublin vertrekken, dus dat je levering even vertraging kan hebben. Voor de afgedrukte foto's is het zowiezo wachten tot iedereen heeft besteld.

* vergeet niet aan Frank Spencer mee te delen of je interesse hebt in het superbloggersweekend dat hij voorstelde. Idem dito voor het aperitiefloopje / fietstocht van Koen Van Steenkiste, Mr. Marathon himself.

* noteer alvast in de agenda: zondag 25 november vindt in Mol de eindhappening van MAW plaats: een wandeltocht wordt gevolgd door de overhandiging van de cheque en de tombolatrekking (meer info volgt en kan je ook vinden op de blog van Mario). Breng zoveel mogelijk van je sponsors op de hoogte (zij zullen ook per mail verwittigd worden). We hopen immers op een massale belangstelling, en dit in het bijzijn van de pers. Allen daarheen. Zij die nog prijzen hebben voor de tombola, gelieve contact op te nemen met Mario. Het zou mooi zijn moesten de lopers die dag hun weblogt-shirt dragen, zo zijn we als groep goed herkenbaar en dat is ook mooi voor foto's voor de pers! En Nederlanders: Mol ligt vlakbij de grens, dus we verwachten jullie massaal!

* het bedrag dat nu op de rekening staat (links) van MAW is niet op te tellen bij het bedrag van de sponsorsite. Immers, er hebben inmiddels heel wat sponsors hun deel overgeschreven, dus de bedragen overlappen.

* Nederlandse sponsors: Ronald was zo vriendelijk mij te sponsoren en wil - om bankkosten te minimaliseren - gerust verzamelpunt spelen voor andere Nederlandse sponsors van bloggers. Dus: als jullie een Nederlandse sponsor hebben (of als één van de NEderlandse bloggers een bijdrage wil doen - wij zeggen niet nee), stuur hem door naar ronald om het praktisch te regelen. ronald zal dan alles in één keer doormailen. Alvast bedankt Ronald!

Voila, dat was het. Hopelijk zijn jullie nog wakker na deze praktische zaken!

21:26 Gepost door de weblogloperkes | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

centjes! laat maar komen die bijdragen uit Nederland.
Graag gedaan Julie!!

Gepost door: Ronald | 30-10-07

De commentaren zijn gesloten.