12-11-07

Slotevenement Make a Wish

zilvermeerBeste lopertjes. De kans dat ik hier iets nieuws vertel is wel héél erg klein. De meesten onder jullie weten immers al lang wat er binnenkort op het programma staat, maar om zeker te zijn dat ook dit, net als Eindhoven, een succes wordt, toch maar eventjes een herinneringske.

Sinds januari 2007 hebben we ons met z'n allen op verschillende manieren ingezet voor ons grote doel: met de hele groep de (halve) marathon van Eindhoven lopen en daarbij zoveel mogelijk centjes inzamelen voor Make a Wish. Het weekend in Eindhoven werd een waar succes, 't was gezellig, plezant en er werden fantastische prestaties geleverd. Daarenboven zamelden we samen inmiddels meer dan 10.000 EUR in, een mooie som! En zo'n prestatie willen we natuurlijk met toeters en bellen verkondigen aan de wereld.

Daarom heeft Mario, zoals jullie ondertussen wel weten, op zondag 25 november 2007 een slotevenement georganiseerd, aan het Zilvermeer in Mol. Die dag zal de grote cheque feestelijk overhandigd worden aan de mensen van Make a Wish. Die dag zullen ook de winnaars getrokken worden van onze tombola. De hoofdprijs is maar liefst een all-inclusive reis naar Jamaica! Maar er zijn ook nog andere mooie prijzen te winnen. Omdat we als webloglopers allemaal sportief zijn ingesteld, hebben we ook een sportieve activiteit voorzien: er is een wandeltocht van 5km en eentje van 12km uitgestippeld. Voor een kleine prijs van 2 EUR (ten voordele van Make a Wish uiteraard), kunnen jullie aan deze wandeling deelnemen in een prachtige omgeving (voor het weer kunnen we helaas niet instaan), met onderweg hapjes en drankjes. Inschrijven voor de wandeling kan tussen 8u en 12u. Nadien kunnen jullie in de cafetaria aan het Zilvermeer ook de innerlijke mens versterken (eveneens ten voordele van Make a Wish). Tussen 13u en 15 u zal een hele bekende brassband voor de nodige sfeer zorgen. De overhandiging van de cheque en de trekking zullen plaats vinden om 15u. Er wordt een grote slideshow voorzien met foto’s van alle cruciale momenten in de aanloop naar Eindhoven (vb. Mario die een wedstrijd achteruit liep) en Eindhoven zelf. De mensen van Make a Wish zullen ook aanwezig zijn om wat meer uitleg te geven over wat er met de verzamelde centjes gaat gebeuren. En uiteraard wordt het weer een gezellig weerzien en samenzijn met alle webloglopers.

We hopen op een MASSALE opkomst van bloggers (in rode shirtjes? ) uiteraard. You'd better have a good excuse if you can't make it ! Breng aub zoveel mogelijk sponsors mee, familieleden, vrienden,.... iedereen is welkom. Hoe meer volk er zal zijn, hoe geslaagder de dag!

Nog twee praktische mededelingetjes:

1) wie nog prijzen zou hebben voor de tombola, laat het aan Mario weten!

2) Tijdens de wandeling op 25/11 zullen nog extra tombolanummers langs het parcours worden verstopt. We hebben enkele reacties gekregen van mensen die dat niet eerlijk vonden t.o.v. mensen die effectief 20 EUR (of meer) hebben gesponsord. Het dient dus even verduidelijkt te worden dat er pas per schijf van 20 EUR aan inschrijvingen voor de wandeling (dus per 10 mensen) één enkel lotje zal worden verstopt. Voor MAW komt dat dus op hetzelfde neer. Het is dus niet zo dat alle lotjes om 8u worden verstopt en wie er het eerst is meer kans maakt. Nee, ons Tinne gaat regelmatig nieuwe lotjes verstoppen. Bovendien zullen de lotjes een ander kleur hebben of een aantekening op de achterkant. De prijzen voor die lotjes worden enkel toegekend als de mensen er om 15u bij de trekking nog zijn. Dit betekent dus ook dat ze tot dan daar zitten eten en drinken (en dus opbrengen voor Make a Wish). De extra tombolanummers zijn gewoon een incentive om meer mensen te laten deelnemen aan de wandeling en hoeven zeker niet in het nadeel te spelen van de reeds bestaande sponsors. 't is niet alsof de nummers er voor het "rapen" zullen liggen. We hopen dat de mensen het groter geheel kunnen zien (opbrengst voor MAW) en niet enkel handelen uit zelfbelang.

TOT 25 NOVEMBER! Kom met veel!

19:02 Gepost door de weblogloperkes | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

ik zal er zijn -)
bedankt !!!

Gepost door: mario | 12-11-07

Mol Moet er op voorhand worden ingeschreven voor deze dag?

Gepost door: Gert | 13-11-07

@Gert Nee hoor,

Gepost door: Julie | 13-11-07

De commentaren zijn gesloten.