27-11-07

Slotevenement Make A Wish

Clipboard01
Zondag was het eindelijk zo ver! Het Slotevenement van Make a Wish. Een goed gevuld programma: wandeltochten tussen 8u en 12u, brassband en animatie vanaf 13u30 en om 15u de trekking van de tombola en de overhandiging van de cheque aan Make a Wish. Het werd een fantastische dag, met bijzonder veel bloggers aanwezig (danku allemaal), een leuke sfeer en allemaal blije gezichten. De webloglopers haalden uiteindelijk - met de opbrengsten van zondag bijgerekend -  11400 EUR bij elkaar voor Make a Wish, een resultaat waar we héél erg trots op mogen zijn. Een dikke dankuwel daarom aan alle webloglopers, alle sponsors, alle mensen die op één of andere manier hun steentje hebben bijgedragen. Jullie zijn allemaal schitterend! Foto's en verslagjes van deze bijzondere dag vinden jullie vast op de verschillende blogs van de lopers. Nog een dikke merci aan Werner, de prachtige DVD die tijdens het slotevenement werd getoond kan bij Werner worden besteld ..  een mooi aandenken aan dit succes.

De eerste prijs, een reischeque ter waarde van 2650 € gaat naar het nummer 565, Karel Delbarge, een sponsor van Leen Declerck.

Wie helaas niet aanwezig kon zijn op het slotevenement en tot de gelukkige winnaars behoort kan best contact opnemen met de loper die hij/zij heeft gesponsord om te zien hoe de prijs tot bij jou kan geraken. De volledige lijst prijzen, winnaars wordt kortelings op deze site gezet.

Proficiat iedereen en bedankt!

 

07:54 Gepost door de weblogloperkes in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.