28-11-07

Berichtje van Make A Wish

 Lieve mensen allemaal,

Namens Make-A-Wish® Vlaanderen willen wij ALLE WEBLOGLOPERS  van harte bedanken voor het fantastische bedrag dat jullie allen samen bijeengehaald hebben. Speciale dank aan Mario, want zonder “zijn droom” was deze actie er nooit geweest. Speciale dank ook aan Mario, Julie, Edith en Werner die samen dit project verder hebben uitgewerkt en er maandenlang mee bezig zijn geweest.Dankzij jullie enthousiasme konden jullie vele webloglopers overtuigen om ook mee in deze actie te stappen en zich te laten sponsoren ten voordele van Make-A-Wish® Vlaanderen. DANK JULLIE WEL voor jullie immense inzet,  voor jullie enthousiasme. Door jullie maandenlange inzet is deze actie een geweldig succes geworden.En dan het slotevenement: Mario, ook hier heb je weerom prachtig werk geleverd.  Alles heel goed voorbereid, niemand zou dit beter hebben gedaan! Het aantal wandelaars is misschien een beetje tegengevallen, maar laat dit geen domper zijn op deze schitterende actie.

Iedereen die aanwezig was zag dat het goed was.

Er was voor alles gezorgd, de Brassband was een succes, er waren heel mooie tombolaprijzen, de wandelaars spraken over een prachtig parcours, er was een toffe sfeer heel de namiddag, er was héél veel vriendschap onder elkaar, kortom iedereen (ja, ook wij van Make-A-Wish) vonden het een geslaagde namiddag.

Je mag best wel trots zijn op jezelf ! Denk maar aan hoeveel dromen van levensbedreigend zieke kinderen kunnen gerealiseerd worden dankzij jullie fantastisch eindresultaat. Te beginnen met Ine uit West-Vlaanderen, die mede dankzij jullie, de tempels en piramiden kan gaan bekijken in Egypte.  Haar droom zal verwezenlijkt worden in de Paasvakantie volgend jaar. We houden jullie telkens op de hoogte van de wensvervullingen die met jullie centen worden gerealiseerd.

Aan allen nogmaals DANK JE WEL.
  Ann en Marleen

Make-A-Wish® Vlaanderen

07:55 Gepost door de weblogloperkes | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Zeg maar tegen MAW dat het met plezier gedaan is!

Gepost door: Homer | 28-11-07

Jaja het is zoals homerke het zegt .

Gepost door: Miss piggy | 29-11-07

meer van dat.... Ik ben nog maar net "weblogloper" dus de hele voorbereiding en de actie op zich zijn een beetje aan mij voorbij gegaan.
Ik heb er wel veel over gelezen op de blogs en van gehoord via Katrien en Mario.
Als er een vervolg komt op deze actie ben ik er zeker bij en zal mijn kei proberen bij te dragen.
Hopelijk komt er een vervolg....

cisse

Gepost door: Cisse | 30-11-07

De commentaren zijn gesloten.