27-12-07

het webloglopersmarathonklassement (pfew!)

Vrolijke Noorderbuur en weblogloper Bjorn Parée  kwam begin 2007 op het luminueze idee om een marathonklassement bij te houden van alle webloggers die in 2007 een marathon liepen. Een heus huzarenstukje als je weet dat er zowel in Vlaanderen als Nederland tientallen webloglopers één of meerdere marathons liepen. Omdat eindtijden niet alles zeggen, heeft Bjorn er nu ook nog een pop-poll aan toegevoegd, waar alle webloggers aan kunnen meedoen. Vijf vraagjes zijn te beantwoorden en je hebt nog een paar dagen de tijd!

Dus rep je met z'n allen naar Bjorn zijn blog "http://atleten.web-log.nl/"
en beantwoord er de volgende vijf vragen:

1: Van welke Marathon-verslag hebben jullie het meest genoten dat je uit het verslag alle pijntjes en blijdschappen meevoelde. Wie schreef HET verslag wat de prijs "Marathon-Weblogger 2007" verdient ?

2: Wie kwam, zag en overwon... Wie liep de Marathon alsof het een eitje was en had je na het lezen van zijn/haar verslag -dat kan ik ook-. Wie liep de Marathon zo easy dat hij/zij zich "Bourgondisch Marathonloper/ster 2007" mag noemen ?

3: Wie maakte zijn/haar mooiste debuut op de Marathon ? Je las maanden lang op zijn/haar weblog over die 1e Marathon en genoot toen hij/zij de Marathon liep. Of hij/zij er nu nog meer gaat lopen is niet van belang maar wie verdient de prijs "Mooiste Marathon Debuut 2007"

4: Er zijn mensen die heb je nodig bij jou Marathon want zonder hen kan je het niet. Dit kan via een hardloopschema, een foto onderweg, een drankje of hapje wat je werd gegeven of een aanmoediging tijdens het lopen waardoor je de krachten hervond om door te gaan. Wie mag zich volgens jullie de "Marathon Haas 2007" noemen ?

5: Het Weblog Marathon Klassement gaat vanaf 1 januari 2008 verder en zo over de weblogs surfend zullen er weer vele Marathons gelopen worden. Voor de categorie "Succes 2008"-prijs kunnen jullie geen naam geven maar moet je kiezen uit de nominaties: Betty Spencer ; ze liep al in het hete Rotterdam, hielp haar man in zijn Marathons en gaat in 2008 naar Stockholm.  Monique , ze liep de Marathon2daagse maar gaat in 2008 haar debuut maken in Rotterdam of Enschede. Petra , stond menig Marathon-loper aan te moedigen en maakt flink wat km's want in 2008 gaat ze debuteren in de Utrecht Marathon.

 

14:10 Gepost door de weblogloperkes | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Inderdaad doet Bjorn dat erg leuk en een goed plan.
Natuurlijk blijft het moeilijk om te kiezen want er zijn meerderen.
Maar wel leul allemaal en ook het marathon klassement, daar wil ik volgend jaar wel in gaan scoren qwa marathons!.
Fijne feestdagen iedereen en een sportief hardloop jaar allemaal.
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus | 27-12-07

De commentaren zijn gesloten.