01-01-08

2008 = wedstrijdjes lopen?

blog2008 is begonnen! Hopelijk wordt het voor iedereen een superleuk jaar, waar vele kilometertjes kunnen gelopen worden en waar iedereen blessurevrij blijft! Op vele blogjes waren al jaarplannen te lezen, van wedstrijden waar naar uitgekeken wordt en volop voor getraind wordt. Waarom deze wedstrijden dan niet in onze interactieve wedstrijdkalender zetten? Wie weet breng je zo andere webloggers op ideeën en kunnen snode plannen gesmeed worden om bv. er samen naartoe te trainen en op de wedstrijddag zelf af te spreken (en na de wedstrijd nakletsen bij bv. ne Leffe of zo hé Knipoog).

Hou je niet in!! Klik effe op de link rechts op deze blog ("wedstrijdenkalender") en zet al je wedstrijdplannen in de kalender. Voor diegenen die nog niet geregistreerd zijn: dit is eventjes een kleine moeite (en uiteraard volledig gratis), maar helpt ons voorkomen dat flauwe plezanterikken er misbruik van maken. Bij evt. technische problemen gewoon even een mailtje sturen, dan wordt het opgelost! 

16:37 Gepost door de weblogloperkes | Permalink | Commentaren (3) | Tags: wedstrijdenkalender |  Facebook |

Commentaren

succes in 2008 en groeten

Gepost door: tIMOTHY Herman | 01-01-08

foutje Heykes,

eerst en vooral de beste wensen aan iedereen.
We moeten idd die kalender eens netjes aanvullen want het is zeker leuk te weten wie waar naartoe gaat.

Mag ik er even op wijzen dat er een foutje in de kalender staat. Antwerpen is 20 april en niet 22 april. Kan iemand dat aanpassen (ik weet niet hoe)

Groetjes

Gepost door: Tinne | 02-01-08

Hartstikke leuk om zo'n kalender te maken. Wordt voor mij ook een stuk makkelijker om de Marathon-lopers in de gaten te houden voor het Weblog Marathon Klassement. Bij de 1e editie is slechts 1 belg en zijn 8 nederlanders winnaar geworden. Dat gaat over 2008 veranderen (toch ?). Iedereen een sportief 2008 gewenst !!!

ps: Kijk op mn weblog wie de Belgische Winnaar is geworden !

Gepost door: Bjorn Paree | 02-01-08

De commentaren zijn gesloten.