03-01-08

2008 – een nieuw jaar dus ook een nieuw doel?

2007 was een jaar waarin het webloglopersgebeuren een serieuze boost kreeg zeker met de Make-A-Wish-actie welk een overdonderend succes was!

Nu 2008 is aangebroken, komen nieuwe ideeën weer naar boven. Een aantal initiatieven zijn al in de maak: Frank en Betty Spencer organiseren een superweekend in de Vlaamse Ardennen, van 25 tot 27 april. Helaas al volledig volzet, maar op 26 april kan iedereen nog afkomen om gezamelijk te gaan lopen, gevolgd door een gezellige bbq!

Zelf broed ik al een tijdje op het plan om een run door Vlaanderen te houden. Het idee zat al sedert vorige zomer in mijn hoofd, maar kon toen op zo'n korte termijn niet meer gerealiseerd worden. Maar wie weet lukt het wel in 2008? Maar dan moeten we er ook op tijd in vliegen.

Vandaar nogmaals deze oproep. Ik vraag hier jullie 100% eerlijke reactie voor. Want dit initiatief kan enkel slagen als voldoende mensen hier mee hun schouders onder willen zetten, startend begin februari... tot aan de dag zelf (eind oktober, begin november).

Maar laat me eerst nog even uit de doeken doen waarover het gaat:

Wat houdt het in?

Lopen natuurlijk!! We lopen van punt A naar B tot we in Gistel (tennisclub Koen Vansteenkiste) zijn, 10 km verwijderd van Oostende. De afstanden zouden telkens tussen de 15 en 30 km liggen, afhankelijk van tussen welke punten er gelopen wordt. Het evenement zou 2 dagen beslaan, nl. een weekend.

Een idee waar ik mee speel is om van blogger tot blogger te lopen, maar dan kan er geen “rechte” lijn gelopen worden en riskeren we wel wat grote gaten te krijgen (plaatsen waar geen blogger woont). Ik heb echter al contacten met de lokale brandweer hier, die in samenwerking met andere brandweerkorpsen, zo ook wel wat gaten gevuld krijgen ;-)

Bedoeling is een 8 à 10 stopplaatsen te hebben, waarvan bv. al een speciale stopplaats in Antwerpen op de Groenplaats, waar we worden opgewacht door de Wish Band (dit voorstel komt van MAW zelf!). De volgende dag lopen we met de volgende groep verder. Verdere details ga ik nog niet vermelden omdat er nog twee andere opties zijn. Maar je merkt wel dat het haalbaar is als we 10 tot 15 bloggers vinden die op die tussenstoppen zijn om de volgende groep te begeleiden. Dus dit betekent dat zij het traject moeten uitstippelen naar het volgende punt.

Het hele traject zal begeleid worden met een motor voor en achteraan de groep voor de veiligheid.

Gaan we dit met de bloggers alleen doen?

Dat zou wel zonde zijn hé. Hoeveel lopers zijn er die niet bloggen? Gigantisch veel, meer dan dat er wel bloggen. Dus organiseren we iets waarop iedereen zich kan inschrijven nadat we de startpunten hebben bekend gemaakt. De inschrijvingen zullen per vertrekpunt bijgehouden worden zodat we weten hoe groot de groep is die we op die bepaalde plaats mogen verwachten.

Terug voor een goed doel?

We zouden dit inderdaad terug voor Make-A-Wish kunnen doen. Zo kunnen we het inschrijvingsgeld (- eventuele onkosten) naar Make-A-Wish doorstorten.

Wanneer doen we dit ?

Bedoeling is dit te laten doorgaan na de marathon van Eindhoven, dus ergens eind oktober of begin november!

Dat was het in een notedop. Graag jullie eerlijke reactie tegen 20 januari 2008 en wie wil meewerken: laat het me weten a.u.b.! Indien jullie van mening zijn dat dit over the top is of niet haalbaar, laat het ook weten, even goeie vrienden dan hoor. Enkel indien voldoende mensen zich hiermee achter scharen is dit een haalbaar project en ga ik hier verder de nodige tijd en energie in steken!

Alvast bedankt voor jullie talrijke en eerlijke reacties!!

Mario


17:53 Gepost door de weblogloperkes | Permalink | Commentaren (28) | Tags: 2008 |  Facebook |

Commentaren

Onze steun heb je ! Zoals ik reeds afgesproken heb op de medewerking van onze streek en Flackskes mag je rekenen ,indien het past in de route voor jou ,je piept maar

Gepost door: Katrien | 03-01-08

Ik woon in Kampenhout, Mario. Als deze plaats in je logistiek past,( gelegen in de driehoek Leuven-Mechelen- Brussel) wil ik wel het nodige doen. Meelopen op een of andere manier dat weekend zal ik zeker doen ! Succes, en bravo om je tijd hierin te steken.

Gepost door: marc devloo | 03-01-08

Schitterend initiatief. Als je tot in Schellebelle geraakt, kan de finale geen enkel probleem meer opleveren: Een voorbeeldje maar er wonen zeker nog extra bloggers op het parcours...: Yves -> Philippe -> Muriel/Christophe -> Harmsie -> Byrntie -> Roadrunnerke -> Jogginggirl -> Frank en Betty -> Katrien -> Koen.

Gepost door: Harmsie | 03-01-08

Brasschaat Beste Mario, zoals ik je al liet weten, doe ik zeker mee. Ik woon in Brasschaat dicht tegen de Nederlandse grens dus. Zie maar... Ik kon vorig jaar jammer genoeg niet mee doen in Eindhoven (wegens Marathon Brussel) maar wil hier zeker mijn handen en nog meer mijn voeten onder steken. Ik hoor het wel. Greetz, Steve

Gepost door: Steve | 03-01-08

ja mijn antwoord ken je al. I'm in. Tegen dan wonen we wel in Gent, niet meer in Brussel , dus rekening daarmee houden met je parcours als je via ons wil passeren. misschien kan ik wel samenwerken met Philippe, die ook in Gent woont.

Gepost door: Julie in Gent | 03-01-08

Parcours en marathon plannen Ik zou graag mijn steentje bijdragen maar ik zit met 2 onzekerheden. Ten eerste, komt Mechelen voor in het parcours? Ten tweede, mijn plan is om op 26/10 de marathon in Venetie te gaan lopen. Dus als deze run dat weekend wordt georganiseerd kan ik niet meedoen. Ik lees het hier wel wat jullie plannen zijn.

Gepost door: Gert | 03-01-08

ik heb vraagtekens Het moet enigzins geld opbrengen , dat is toch het doel . Qua wedstrijden in Belgie kun je elk weekend één of twee wedstrijden lopen . Niet iedereen loopt 15 a 30km en 't is ook géén wedstrijd . Velen zijn toch prestatielopers . De vraag is dan ook hoeveel lopers krijg je warm voor zo'n initiatief ?

Gepost door: roadrunnerke | 03-01-08

Yow Roadrunner,

ik denk dat je ergens wel een punt hebt, maar even serieus. Ik volg nu zo'n jaar heel wat blogs. Als ik zie hoeveel mensen er een pak wedstrijden lopen... dan kan deze 15 à 30 km toch geen probleem zijn voor een hoop. Het is aan de organisator om een beetje te schikken wie wat aan kan. Sowieso krijg je veel reclame met dit initiatief (het lijkt me uniek in ons landje). Ik denk dat het wel moet lukken. Met een beetje goede wil van heel wat mensen, ja, dan moet dat zeker lukken. En het zal ongetwijfeld geld opbrengen. Ik liep dit jaar in Brussel de marathon, liet mij sponsoren door vrienden en familie voor Make A Wish en kreeg zo op een aantal weken 538 euro bijeen. Nu moet ik er geen tekening bij maken wat er kan als er zo'n speciaal initiatief op poten komt. + dat ze hier al wat connecties hebben bij de pers :-) En als je gaat trainen loop je toch ook geen wedstrijd... Maar veel hangt af van een goede organisatie en reclamecampagne. Run webloglopers run (of was dat een andere film?) Ciao, forest Steve.

Gepost door: Steve | 04-01-08

De Gentbrugse bloggers doen ook mee !

Gepost door: an en philippe | 04-01-08

Ik doe mee.... Als het in een weekend is dan kan ik niet op zaterdag tot 13u. Daarna DAG EN NACHT! Geen probleem!

Gepost door: Tinne | 04-01-08

Run door Vlaanderen Dit is een prima initiatief, Mario.
Indien de datum ons past, zouden wij hier ook graag ons steentje toe bijdragen.

Je vroeg ons een eerlijke reactie, vandaar ook deze randbemerking(en) :

We zouden beter het loopgedeelte (van blogger tot blogger) laten primeren.
Vorig jaar was die sponsor-actie uiteraard prima, maar ik vrees dat er bloggers zullen afhaken, indien opnieuw (meestal dezelfde) sponsoren geronseld moeten worden.
Er zal natuurlijk wel een opbrengst zijn tijdens dit weekend en die kunnen wij uiteraard doorstorten ten voordele van Make a Wish.

Misschien ook best een parcours (van Limburg tot West-Vlaanderen) waar zo veel mogelijk bloggers kunnen inpikken, zodat we niemand over het hoofd zien of vergeten.
Voor mijn regio (Zuid-West-Vlaanderen), waar nogal wat loopbloggers wonen is dit geen enkel probleem, maar ik vrees dat dit niet voor iedereen even evident is.

Gepost door: frank spencer | 04-01-08

yep!! Ik denk dat indien de run in de buurt van roeselare komt ik dan voor politiebegeleiding kan zorgen. Zeker als het voor zo'n goed doel is.
Mij mag je opschrijven om te helpen.
We zien wel wat we kunnen doen.

Gepost door: Cisse | 05-01-08

@ Frank Spencer Als het aan mij ligt , zou ik op de éérste plaats het evenement dwars door vlaanderen laten primeren . Dus niet speciaal gaan sponsors zoeken . Want inderdaat , we komen dan weer bij dezelfde mensen terecht . Maar het lopen van punt A naar B en ........., dat in de kijker zetten en daar mensen voor warm krijgen om mee te lopen . Hun inschrijving die doorstorten naar make-a-wish of weer rechtstreeks op hun rekening laten storten zodat zij ons kunnen bevestigen wie meeloopt en wie niet . Ook de dag zelf zou ik nog laten inschrijven ! We zullne nooit aan 11000 euro geraken , of het moest weer een verassend succes worden . Hier speelt de aandacht van de media een grote rol in . Sportclubs aanschrijven , eventueel een sponser voor goedkope weblog T-schirts te leveren ( gratis) en die dan ter compensatie aan de deelnemers die voorinschrijven geven . Is een aanzet tot + reclame als ze gedragen worden . Na 20 jan. beslissen of we dit doen of niet en dan een datum afspreken om eens samen te komen en te overleggen welke route met de tussen stoppen we nemen . en waneer het zou doorgaan . Voor eindhoven als lange duurloop of er na ?

Gepost door: mario | 05-01-08

Ik weet het, wij wonen niet eens in Vlaanderen maar we doen toch mee. Als we met iets kunnen helpen zeg je het maar en meelopen willen we ook zeker doen. Liefst van bij ons naar iemand anders maar we kunnen ons ook verplaatsen om mee te lopen. Wij wonen eigenlijk wel net iets te ver van eender welke andere blogger om die afstand al lopen af te leggen maar als we starten in Oudenaarde geraken we toch tot bij Julie op voorwaarde dat zij dan al in Gent woont.

Gepost door: Christophe | 05-01-08

twijfel 't najaar is een drukke periode in ons gezin, en er is al heel wat gepland. Ik weet het niet. Idem Eindhoven. Een groepsloop zie ikzelf wel zitten, maar het ronselen van al die MAW loper/sponsors liever niet ...

Gepost door: jogginggirl | 06-01-08

Waarom toch ?? Waarom wil je nu toch telkens de mensen met zoiets lastig vallen ? Niemand vraagt daar toch om !! Het is geen kunst hoor om die voorstellen uit je hoed te toveren .
Ga toch gewoon wat joggings lopen en amuzeer je zo . Ik ben in elk geval er niet voor en als iedereen éérlijk zou zijn , dan zien ze het zelf ook niet zitten .
Eindhoven was prachtig !!
Doe jezelf een lol en stop er mee !

Gepost door: Dirk | 07-01-08

Run door Vlaanderen Ik heb nog een kleine opmerking:
Als je van plan bent om van punt A naar punt B te lopen,
wat doe je dan met de lopers die in punt B arriveren en terug naar hun auto aan punt A moeten geraken.
Onze kinderen gaan ook graag mee supporteren maar die zullen er dan ook niet bij kunnen zijn, denk ik.
't Is een mooi idee en hopelijk is het realiseerbaar.
Zoals Frank al schreef zouden we er ook graag bij zijn als we vrij zijn. Ik moet wel soms werken in 't weekend en de herfstvakantie zit er ook nog tussen waarbij velen mensen op weekend gaan (wij ook elk jaar).
Als we dan nog later in het jaar gaan dan kan het weer dan weer tegenslaan.
Er is alleszins nog veel werk aan de winkel, voordeel, we zijn er al tijdig bij

Gepost door: betty spencer | 07-01-08

Mag ik eerlijk bekennen dat ik nog niet eens praktisch nagedacht had dat als we van A naar B lopen, we daar dan staan te blinken op B en als we velen willen aanspreken, deze met ons meeblinken ? (en ik heb geen zin om busvervoer enzovoorts te regelen) De club RTL doet een Rotterdam-Lauwe aflossingsloop en als ik zie hoeveel organisatie daarbij komt kijken, pas ikzelf.
Waarom wil je alles zelf organiseren, meedoen aan bestaande initiatieven kan toch ook ?
1 massaloop (van A naar A) zou veel leuker zijn, bovendien makkelijker te organiseren.
Het ganse sportlint lijkt me iets te ambitieus. Bovendien zijn er niet echt veel enthousiaste vrijwilligers te zien op deze site... Zelfs de vele "schema lopers" van Mario zwijgen in alle talen....

Gepost door: jogginggirl | 08-01-08

ik deel eigenlijk de mening van Jogginggirl. De meesten roepen wel ja, maar m.i. vooral omwille van het meelopen tijdens het weekend zelf. Wie is er bereid om héél de organisatie mee te trekken? Ze zijn op één hand te tellen vrees ik. En er komt praktisch wel meer bij kijken dan wat we nu al kunnen inschatten. Het idee van Jogginggirl om aan een bestaand initiatief mee te lopen (of evt. zelfs te helpen) spreekt mij eigenlijk ook meer aan.

Gepost door: Ruthje | 08-01-08

Run Een mooi idee, en ik sluit mij aan bij Tinneke (voor het Kempen parcours). Zoals al eerder vermeld, moet dit grondig worden besproken met een doordacht draaiboek, verantwoordelijkheden en iedereen die zich kandidaat stelt moet ook tot het einde mee kunnen doorgaan .. Goed nadenken dus !!! Van april tot juni is mijn agenda volgeboekt dus die periode zal moeilijk zijn.

Gepost door: Edith | 08-01-08

Voor mij is het duidelijk !! HET GAAT NIET DOOR !!
Ik vroeg om een éérlijk antwoord en ben gedeeltelijk blij dit te krijgen . Het is zoals Ruthje het zegt , mee lopen de dag zelf wel maar organiseren en echt de kar vooruit trekken zijn er weinig. Er is nog geen enkele vraag gesteld , waar het antwoord of de oplosing er niet voor was . De douches vooor na het lopen ? Is het nu zo moeilijk om in je eigen gemeente een sporthal of het voorstel dat ik al zei , bij de brandweerkazerne die hun toesteming half gegeven hebben , iet s te regelen ? Het terug komen van punt B naar A, kan op zo veel manieren . Bij een kleine opkomst ( 20 mensen bv. ) zoden ze onderling iets kunnne afspreken en met auto' . Bij een iets grotere konden we de lijn aanspreken of de spoorwegen , die dat meermaals doen , ook voor joggings die van punt a naar b gaan . En voor een goed doel , ben ik zeker dat zij dit gratis doen og misschioen voor een kleine bijdrage .
Dit zijn nu juist de dingen waar ge een paar mensen voor nodig hebt die het mee helpen organiseren .
Maar nog uit een reactie , het is gemakkelijker om gewoon deel te nemen aan iets dat al georganiseerd is . 1 ding zijn ze wel vergeten . Ook daar zijn mensen mee bezig .
Aan alle bereidwilligen en minder bereidwilligen ....Bedankt !!

Gepost door: mario | 09-01-08

@ Mario Inderdaad voor elke vraag is er wel een antwoord (douches, vervoer) maar als de Run door Vlaanderen uit 10 stukken bestaat dan moeten we wel 10 keer zorgen voor vervoer, douches, politiebegeleiding....
Vele bloggers zijn enthousiast om mee te lopen (wij zeker ook) maar voor de voortrekkers wordt het een heus karwei.

Wijzelf hebben een druk gezin (jijzelf zeer zeker ook) met 4 kinderen die wekelijks sporten (tussen de 2 à 8 uren per kind), Frank is lid van twee sportclubs en bestuurslid van een vereniging in Heule (Den Ast Classics), ikzelf ben ook lid van 2 sportclubs (judo en lopen) en diezelfde vereniging. We werken allebei met voor mezelf veel onregelmatige uren (nachtdienst, weekendwerk, vroegens en latens).

Het bloggen is voor ons een soort ontspanning na de inspanning met weinig druk maar veel plezier (mensen ontmoeten met dezelfde hobby, eens een goeie pint gaan drinken, afspreken om de kinderen naar de sportclub te brengen, by the way: dank u Jogginggirl....).

Ikzelf ben jaren penningmeester geweest van de ouderraad van de kleuterschool en heb met plezier vele activiteiten voorbereid maar het kan soms wat veel worden en toen de kinderen allen in de lagere school zaten was het alsof er een pak van mij afviel. Ik kon na jaren van werken op allerlei evenementen eens naar een schoolfeest gaan zonder mij druk te maken of alles wel vlekkeloos ging verlopen (zal er genoeg opkomst zijn, is er genoeg wisselgeld in kassa, zijn er genoeg mensen die blijven voor de opkuis?).

Met het bloggen is het voor velen ongetwijfeld ook zo:
Ze zijn enthousiast en willen er soms bij zijn en dan weer eens niet; voor niemand is het een verplichting.

Het idee waar je vroeger al eens over sprak om ergens een loopwedstrijd met de bloggers zelf te organiseren vind ik haalbaarder. Alhoewel er dan ook heel wat georganiseer aan te pas zal komen. 't Is ook niet evident om een vergadering te beleggen met de organisatoren als de één tegen de grens van Frankrijk woont en de ander bijna in Nederland.

Laat het kopke niet hangen Mario er volgen ongetwijfeld nog vele leuke momenten met de webloglopers!

Gepost door: betty spencer | 09-01-08

@Mario Ik kan me helemal vinden in het antwoord van Betty. Het lopen is voor velen zeer belangrijk bij de bloggers, maar er is ook nog zoiets als "de rest van het gezin".
Ikzelf train al 6 keer per week en daar steek ik enorm veel tijd in. Dit is niet altijd praktisch voor het gezin. Een klein vb, zeer dikwijls moet ik omwille hiervan alleen avondeten. Dat vinden ze niet echt leuk, maar het gaat soms niet anders. Daarbuiten heb ik nog eens een zeer drukke job met veel verantwoordelijkheid. Dat betekent dat ik minstens 10 uur per dag op het werk zit en dan vergeet ik nog de filetijd in te rekenen. Wat er aan tijd overblijft gaat voor een zeer groot stuk naar het gezin. De jongste voetbalt, en daar wil ik niets van missen, de vrouw wil mij ook nog wel eens zien, en mijn dochter zie ik alleen in het weekend als ze van kot terug komt. Dan ga ik ook niet graag van huis weg.
Om een lang verhaal "ietsje" korter te maken, de meeste mensen hun agenda zit spijtig genoeg volgeboekt. Daarom is het leuk dat andere mensen wel aan een kar trekken en ik daar gewoon kan aan bijdragen door simpelweg deel te nemen, wat denk ik ook niet onbelangrijk is.

Je hebt een vraag gesteld op deze blog en een eerlijk antwoord gevraagd. Als ik de reacties nalees denk ik dat de meeste mensen dit ook hebben gedaan. Het is normaal je verschillende meningen krijgt en dat moet men dan ook kunnen anvaarden. Dat een idee soms wordt verworpen, is ook niet meer dan normaal. Maar hey, erg is dat niet hoor! ;)

Kop op, en weet dat we altijd zullen proberen om aanwezig te zijn op de "blogorganisaties". Eindhoven was een groot succes en MAW al niet veel minder. Ik vond de groepsloop in Mol, ondanks mijn "plat op de buik ervaring" reuzeleuk. dar mag je terecht fier op zijn samen met je medewerkers!

Hopelijk tot gauw ergens!

Gert

Gepost door: Gert | 09-01-08

à Mario kop op Mario, je vroeg een eerlijke reactie en die heb je gekregen. En ik denk dat de reacties van Betty en Gert voor velen spreken. Ik heb zelfs geen kinderen, maar klop soms werkdagen van 13 uur en regelmatig weekendwerk erbij. Daarbovenop nog een paar uurtjes trainen en dan wil ik de rest van m'n tijd effe in alle rust doorbrengen en wat aandacht geven aan mijn ventje.
Ik begrijp dat jij een onweerstaanbare drang hebt om actie te voeren en dingen te organiseren. Niemand houd je tegen hé. Ongetwijfeld worden er ininitiatieven te over georganiseerd in je streek, waar jij jouw ei mee kwijt kan. Zoals je zelf al zegt: er worden heel wat lopen georganiseerd en daar werkt ook volk aan mee. Inderdaad, dus waarom klop je bij hen niet aan om eraan mee te werken en wie weet komen er wel heel wat bloggers dan speciaal naar dat evenement omdat Coach Mario er mee zijn energie ingestoken heeft.
En er komen nog genoeg wedstrijden en leuke initiatieven, waar niet té veel voorbereiding bij komt kijken en waar we als webloglopers samen veel lol kunnen beleven!

Gepost door: Ruthje | 09-01-08

Tja... Ik heb even alles opnieuw gelezen van onder naar boven (de reacties) en ik begrijp het wel. Als een aantal mensen hier echt zin in hebben (het organiseren) dan zou ik zeker mijn steentje bijdragen van het begin tot het einde. Maar daar zijn echt wel een aantal gemotiveerden voor nodig.
Met mijn klein sportcentrum (IN-VORM) heb ik ook mijn werk dus ja... Ik begrijp dat velen het veel drukker hebben dan ik. Een gezin, kinderen met elk hun hobby's,... Voor mij is er enkel mijn zaakje waar veel tijd in kruipt en lopen, maar IN-VORM gaat natuurlijk bij mij voor alles! Logisch denk ik. Dus als we iets doen als bloggers dan wil ik zeker helpen.

Maar ik vraag me af waarom het gelijk zo iets "groot" moet zijn? Zoals anderen hier ook al aangaven...als we eerst al eens kleinere evenementjes tot een goed einde kunnen brengen zou toch ook al knap zijn en daar leren we (organisatorisch) veel van! Om dan misschien ooit toch die RUN te doen.

Zelf denk ik al langer dat het leuk zou zijn om de bloggers uit te nodigen voor een duurloop in mijn buurt en dan bv 14 dagen later eens bij iemand anders,... lijkt me leuk om samen een marathon voor te bereiden! Lange duurlopen, alleen, altijd in dezelfde omgeving is soms saai en zou op die manier een stuk aangenamer kunnen zijn denk ik. Maar goed, ik begin op deze manier weer totaal over iets anders op een fout moment vrees ik.

In elk geval...als ik voor iets, iets kan doen, laat maar horen!
Groetjes

Gepost door: Tinne | 09-01-08

Zal ik als 1e Nederlander dan maar even reageren ;-) Indien het georganiseerd wordt zie je mij in Vlaanderen lopen ! ! Het is me bekend dat mensen nu eenmaal lui aangelegd zijn en het liefst geen verantwoordelijkheden dragen.

Afgelopen jaar heb ik 2 etappes georganiseerd voor Marathon365 (www.marathon365.org) en daar enorm veel plezier aan beleefd. Alle "moeilijkheden" die in eerdere berichten zijn gemeld zijn eenvoudig op te lossen indien men het graag wil. Problemen kan iedereen bedenken maar het gaat er juist om tot oplossingen te komen. Ben geen vlaanderen-kenner maar indien er serieus over wordt nagedacht ben ik bereid om ook te helpen hiermee.

Gok dat het grootste struikelblok voor de meeste mensen de datum is. Men heeft zich korte tijd geleden naast alle werkzaamheden (werk, gezin, vrienden) ingezet voor de Make-A-Wish en met z'n allen hebben jullie 11000 (!!!) euro ingezameld. Om "slechts" een jaar later weer zo iets groots te organiseren lijkt me dan voor de meeste niet alleen een enorme opgave (die tijd kost) maar wordt denk gezien als een soort "verplichting"

Weet zeker dat er enthousiasme is voor een Run door Vlaanderen en weet ook zeker dat indien het georganiseerd wordt men hier mee aan gaat doen. Nu wordt al aangegeven dat het niet doorgaat maar .... wat dacht je van de "Run door Vlaanderen 2010" ?? Hoe groter het project hoe meer voorbereiding dit kost en hoe meer enthousiasme je moet kweken.

Gepost door: Bjorn Paree | 10-01-08

@bjorn Zoals ik al vermelde op mijn eigen blog , heb ik alle respect voor de éérlijke reactie's en veel begrip voor de gezins situatie's die veel meer en belangrijker werk met zich mee brengen dan de run door vlaanderen .
Maar met meer dan 50 bloggers zijnde , en dan nog geen 10 mensen vinden die een paar dingen terplaatsen regelen + de dag zelf hun verantwoordelijkheid opnemen vind ik spijtig . Misschien was het te vroeg na Make-a-wish ? Maar ik denk niet dat we ooit nog zoiets moois als blogger realiseren . We stonden nu in de kijker in verschillende kranten al als webloglopers . We kregen bekentheid . Voor mij persoonlijk moet dat niet , maar als groep zo ééns hier en daar herkent worden door bepaalde actie's vind ik schitterend .
Of dit in 2010 of waneer dan ook zal doorgaan ? Zeker niet aan mij komen vragen !!

Gepost door: mario | 10-01-08

Ik volg dit wel op! Leuk initiatief, laat maar iets weten.

Gepost door: Geert & Inge | 13-01-08

De commentaren zijn gesloten.