04-02-08

Bloggersweekend - Weblogloop Harelbeke


vakantiehoeve01099_gr We vernemen vanuit de Noorderkempen het forfait van Elastimam & Homer en Tinneke voor het bloggersweekend van de webloglopers.
Dit trio haakt spijtig genoeg af voor ons weekendje.


Zoals jullie inmiddels wel weten hebben we de vakantiehoeve Deflière te Saint-Sauveur (Henegouwen-B) vastgelegd voor een "weekendje uit" met de webloglopers van vrijdagavond 25 tot en met zondagavond 27 april 2008.

Elastimam en Homer waren er vorig jaar als de kippen bij om in te schrijven, maar verkozen wegens kalenderproblemen – o.a. drukke agenda op het werk – uiteindelijk om toch niet mee te trekken op weekend naar Saint-Sauveur.
Idem dito voor Tinneke.

Jammer , maar dat betekent bijgevolg dat er opnieuw twee kamers vrijgekomen zijn voor andere bloggers.
Wie zin heeft om alsnog op weekend te trekken met een bende leuke bloggers mag gerust een seintje geven of een reaktie nalaten.
Voor meer concrete informatie verwijs ik naar de vorige berichtjes van 12 december en 21 oktober 2007.

In het (aangepaste) kadertje – hier links - vind je de namen de deelnemers aan het weekendje Saint-Sauveur met daaronder de deelnemers van de weblogloop Harelbeke , de loopactiviteit binnenin dit weekend
De weekendgangers zijn er automatisch bij en de anderen hebben - onder voorbehoud – minstens aangegeven dat ze graag bij lopen op 26 april in Harelbeke.
Als je ook op dat lijstje wil staan, trek maar aan de bel !

18:39 Gepost door de weblogloperkes | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.