10-03-08

De Hakendover Fun Run t.v.v. de strijd tegen mucoviscidose!

mucoEen berichtje van blogster Marleen, dat we hier met veel plezier posten.

Op zaterdag 12 april 2008 houden wij onze eerste FUN RUN in Hakendover.  Het spreekt voor zich dat wij ernaar streven dat iedereen plezier beleeft aan het lopen (Fun Run).
 
Er is een verkeersvrij parcours van 1KM voorzien in het dorp.  Verzin een leuke naam (bv de pettendragers) voor je groepje en loop (eventueel verkleed met herkenningspunt - bv allemaal met dezelfde pet) samen met je vrienden en/of familie de afstand van een marathon (= 42,195KM).  Zo zal een groepje van 7 personen 6 rondjes moeten afleggen.  Indien je een groepje van 42 personen hebt, hoef je (met je groep) slechts één rondje te lopen.  Wie meer wil lopen, mag dit gerust! Wij zullen de stand opvolgen!
 
De start is voorzien voor 18u en zal om 20u afgesloten worden.  Nadien kan men gerust een pannenkoek en een drankje benuttigen bij Frees (waarbij u ook de MUCO-vereniging steunt).  Er zal na dit evenement ook een tombola-uitreiking plaatsvinden.  Voor iedere deelnemer is reeds een uniek aandenken voorzien!
 
Neem gerust een kijkje op mijn website http://marathon-marleen.skynetblogs.be/ waarin ik alle informatie alsook een link naar onze FUN RUN  http://funrun.events.live.com/ gezet heb.

U kan ons uiteraard ook steunen door een financiële bijdrage te storten op rekening 744-0211840-82 met vermelding van:
Naam : vzw Belgische Vereniging voor Strijd tegen Mucoviscidose
Adres : Joseph Borlélaan 12 / 1160 Brussel
Rekeningnummer : 744-0211840-82
Mededeling : NY City Marathon 2008 MAAV/CHVA
Omdat giften fiscaal aftrekbaar zijn, ontvangt u voor elke overschrijving van € 30 of meer per jaar een fiscaal attest dat recht geeft op belastingsvermindering

Het bedrag dat wij ingezameld zouden hebben, zou dienen voor het "Wetenschappelijk Onderzoek" naar deze erfelijke ziekte.  Wij en de Vereniging danken u alvast van harte voor uw bijdrage!

 

18:20 Gepost door de weblogloperkes | Permalink | Commentaren (0) | Tags: hakendover fun run |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.