02-04-08

Een kaartje uit Egypte!

kaartje IneVanmorgen werd mijn brievenbus getrakteerd op een kaartje van Marleen van Make A Wish. Op de voorkant een mooi MAW-logo. Snel omdraaien om te zien wat de achterzijde te vertellen had. En dat was best leuk:

"Beste Webloglopers, Hierbij stuur ik jullie het kaartje dat ons wenskind Ine voor jullie heeft meegebracht uit Egypte. Ze heeft, dankzij jullie sponsoring, een fantastische reis beleefd. Een reisverslagje volgt later nog. Vriendelijke groeten, namens Make-A-Wish, Marleen Verscheuren".

Aha, dit wordt leuk. Effe de envelop verder opendoen en inderdaad, ik vond nog een andere envelop met daarin een mooie kaart uit Egypte, met een afbeelding van Egyptische goden erop, gemaakt op papyrus (zie foto links). Met een neus krullend van nieuwsgierigheid deed ik het kaartje open. Daar was volgende tekst te lezen (sorry, de familienaam van ine heb ik weggedaan met paint om de privacy van de familie niet te schenden):

ine2
Voila se, voor moesten er nog zijn die twijfelden (maar dat betwijfel ik zelf), nu weten we weer waarvoor we heel de actie hebben gedaan he! Marleen beloofde dat er nog een dankpakketje (verslag met foto's en zo) zou volgen. Beetje geduld!

12:16 Gepost door de weblogloperkes | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Hier hebben we het toch voor gedaan he ! We hebben zeker het juiste goede doel gekozen tussen de massa initiatieven die er zijn . We worden goed op de hoogte gehouden en het geld gaat voor 100% naar de mensen zelf en niet zoals bij sommige actie's voor een bepaald onderzoek de dokters hun loon helpen betalen en de mensen zelf die aan iets lijden zelf ook nog uitgemolken worden als ze dan uiteindelijk iets gevonden hebben dat hen eventueeel zou kunnen helpen.

Ik vraag me steeds meer af , waarom zij we er toch mee gestopt ? Waarom heb ik me laten tegenhouden door een paar mensen ?
1 ding is zeer zeker , volgend jaar doe ik , maar hoop samen met de bloggers , weer iets voor Make-a-wich .

Gepost door: de coach | 02-04-08

We doen mee ... Mario , we staan voledig achter je en samen kunnen we wel iets voor MAW toch ?,ik ken mensen die mee willen werken (tis een begin) !:-)

Gepost door: Katrien | 04-04-08

De commentaren zijn gesloten.