06-04-08

Antwerpen !

Het aftellen naar de marathon is begonnen . Nog 2 weken en dan staat er weer een grote groep Webloglopers klaar aan de start voor de 10 mijl en de marathon . Maar om mekaar weer te treffen in deze grote massa dienen een paar afspraken gemaakt te worden . Omdat de start van de marathon zeer vroeg is , is iets afspreken vooraf bijna niet mogelijk , al zullen we met een beetje geluk mekaar wel zien aan de start . Maar voor de supporters is het misschien wel leuk om in groep aan de aankomst te staan op de grote markt . Tips om een specifieke plaats zijn welkom en zullen volgende week geplaatst worden . Het uur om af te spreken zou ik op 12.45 houden en dan zie je zeker elke blogger aankomen .

Voor de 10 mijl is het simpel zoals vorig jaar aan de aankomst bij de beweegmobiel ( als die er weer staat ) , maar dit is een groete weide die vol met kraampjes staat waar de drank en allerlei lekkernijen te verkrijgen zijn . Daar kunnen we mekaar niet missen . ik zal zeker op de plaats van vorig jaar zijn vanaf 14.30 u tot na de aankomst van de laatste blogger .

Verzorg jullie allemaal nog de laatste 2 weken en geef er een lap op ! Laat de pr's weer van de blog aflopen ! Tot dan !

Pracktiche info over antwerpen !  http://www.sport.be/runningtour/antwerpmarathon/2008/nl/

11:52 Gepost door de weblogloperkes in Algemeen | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

Commentaren

12h45 Als ik een echte superdag heb, ben ik al binnen voor 12h45.. maar dat zal nog niet voor dit jaar zijn..
Als ik voor 13h00 binnen ben, zullen jullie het wel horen "donderen" in Antwerpen !!

Gepost door: Vince | 07-04-08

pr zal niet voor dit jaar zijn Ik doe mijn best maar een week na de marathon zal het niet zo simpel worden denk ik. Ik hou het op een doordeweeks trainingske tijdens Vlaanderens mooiste ;-) Tja, die mannen uit het Antwerpse hé, jullie weten wat ze ervan zeggen. Anyway, aan iedereen veel succes die dag

Gepost door: Steve | 08-04-08

Vraagje aan de coach of andere ervaren hazen! :) Is het mogelijk om "in te stappen" na bvb 10km zonder uit de wedstrijd te worden genomen? Uiteraard ben ik ingeschreven met een legitiem startnummer. ;)) Maar op deze manier kan ik onze dames tot de laatste meters vooruit stuwen naar die PR's. Op het moment van de Antwerp marathon heb ik namelijk nog steeds geen 30-iger achter de kiezen gehad en zou ik me misschien moeten forceren naar het einde toe. De eerste 10 kilmeters hebben ze denk ik toch minder nut van een haas. Als het niet gaat, start ik gewoon mee hoor, geen probleem. Iemand?

Gepost door: Gert | 08-04-08

hallo ik probeer op de wedstrijdkalender te geraken maar de link werkt niet.

Gepost door: patrick | 08-04-08

bloggers Ik kijk er alvast naar uit om iedereen te ontmoeten! Ik zal jammer genoeg niet onze kleuren verdedigen maar in T-shirt van het werk lopen, wij zijn met 200 mensen vertegenwoordigd, waarvan 179 op de 10 Miles.
P.S. De link naar de kalender werkt jammer genoeg weer niet.

Gepost door: Dirk | 09-04-08

Casa Cujo Ook Selena zal van de partij zijn, maar is ook via het werk ingeschreven, met bijhorende bijeenkomst van het werk achteraf. Maar waarschijnlijk zullen er wel 'toevallige' ontmoetingen zijn. Ikzelf rij mee met de fiets, dus heb ik veel tijd om te kijken... als ze niet te snel loopt natuurlijk... ;-)
Alvast suc6 aan iedereen.

Gepost door: Gunther&Selena | 09-04-08

Jammer dat ik geen vrij kon krijgen van het werk, want anders was ik erbij geweest..
Veel sucses allemaal en lekker genieten.
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus | 12-04-08

Ik zal er zijn..... .....maar ben er met mijn club. Jullie zullen de mannen en vrouwen van AC Denderland wel herkennen met hun truitjes in het rood ende gele M van McDonalds er op. Bij aankomst kom ik zeker eens langs de beweegmobiel.

Groetjes en loop ze hé!!

Gepost door: Geert | 13-04-08

De commentaren zijn gesloten.