19-07-08

De t-shirts zijn er !!

webloglopers 1

weblogloper 2

Ze zijn echt zeer mooi. Het mijne had wel een maatje kleiner mogen zijn. Ik had een large besteld wat in sommige t-chirts perfect is , maar hier was een medium voldoende geweest . Bij de dames t-shirts zijn een paar maatjes fout gelopen waaronder 2 zeer grote fouten die onherroepelijk opnieuw moeten gedrukt worden . Die 3 anderen zijn één maatje verschil met wat ze besteld hebben dus ga ik deze dames ze éérst laten passen , en zijn ze niet goed , zullen ze kosteloos natuurlijk opnieuw gedrukt worden . Het was niet mijn fout , maar van de drukker en de leveransier op de éérste plaats. Alles was geleverd volgens de bestelbon van de drukker en hij begon met ons logo dat voor ieder t-shirt toch hetzelfde is , te drukken en daarna begon hij ze te sorteren per maat , en dan merkte hij op dat de mediums van de dames er niet bij zaten maar dat dit 3 largen zijn geworden en 2 extra larges . Hij heeft  gewoon op de achterzijden de blognaam opgegedrukt omdat het zo weiniog verschil gaf enkel die xxl , dat kan natuurlijk nooit goed zijn , maar ze waren toch al aan de voorzijden bedrukt dacht hij dus niet meer inleverbaar en een onkost voor hem .

Ik ga dus volgende zondag in Oostende aanwezig zijn met al de t-shirts . Ik heb zo ééns op het kaartje gekeken en het casino waar ik éérst voorstelde ligt daar toch niet zo ver af van het parcour , en we zijn toch lopers dus voor iedereen toch een kleinigheid om een beetje loste lopen tot daar . Ik zal voor de start daar staan van 13.00 u tot 14.00u aan de achterkant dus niet aan zee-kant !!! Het is een hele doos die ik ok weer weg moet kunnen brengen en aangezien het hotel daar maar een 200 m vanaf ligt is dit wel gemakkelijk voor me . Als er mensen zijn die een t-shirt willen mee laten brengen door iemand anders zeg dit dan tegen die persoon zelf en die zal er dan wel naar vragen . Ik ken zelf niet iederen persoonlijk , dus daarom .

Het voordeel van de gemaakte fout !!

Er moet nu toch opnieuw gedrukt worden dus voor de mensen die zich toch bedacht hebben of te laat waren om te bestellen , grijp dan nu jullie tweede kans om een t-shirt te bestellen . De prijs blijft hetzelfde 32.79 euro , met je blognaam erop ! en de supporter t-shirts aan 6 euro zonder je blognaam !!Zelfs al moet hij er maar 2 doen , het is zijn fout dus .......Reageer gewoon op dit blogje en laat je mail hierop achter en dan stuur ik je het bestelformulier waarop je alles  kan invullen door.

Ik zou zeggen tot volgende week zondag !!

 

08:11 Gepost door de weblogloperkes in Algemeen | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

Dus als ik het goed begrijp is er een L voor mij ipv een M
ik ben benieuwd....
Misschien handig om ook eens te vergelijken met een S en een L... als ze héél mooi zijn wil ik er misschien wel ééntje bijbestellen.
In elk geval...ik kom! en t fietske ook (fietske mag alleen de laatste 60 km rijden hoor...heen en terug).
Tot dan!

Gepost door: Tinne | 19-07-08

Kunt ge nu ook nog voor mooi weer zorgen...

Gepost door: Homer | 19-07-08

toch nog een t-shirt voor mij? Kan ik nu toch nog een shirt bestellen?
normaal Large met Parick erop!

Gepost door: patrick aerts | 19-07-08

stoer ze zien er wel heel stoer uit!! Als iemand regelt dat ik de shirtjes voor de Nederlanders krijg stuur ik ze wel door!

p.s. hebben jullie al uitgeprobeerd of je op het shirt ook je startnummer goed kwijt kunt? Het logo zit aan de lage kant als ik het zo zie

Gepost door: Ronald | 20-07-08

Hallo Mario.
Van mijn kant zeker belangstelling voor zo'n mooie loopshirt en wil alsnog een bestelling doen en fijn voor in Eindhoven!.
Hier mijn mail adres
harpsluiting@hotmail.com

Gepost door: Rinus | 21-07-08

T-shirt Mario, Ik hou wel in de gaten waar ik je ergens kan ontmoeten voor de T-shirt. Nogmaals hartelijk dank voor alle moeite!!

Gepost door: Dirk | 24-07-08

Ontvangen Ik heb het shirt vandaag mogen ontvangen en nderdaad hij zit er fraai uit en zit heel goed. Straks een foto op mijn site.

Gepost door: Aad | 29-07-08

De commentaren zijn gesloten.