03-08-08

Aanloop naar de marathon is begonnen !!

Voor velen zit de vakantie erop , dus de rust periode op loopvlak is voorbij . Er zijn natuurlijk ook uitzonderingen onder ons , die rusten maar zetten toch scherpe en straffe resultaten neer . Hieronder een foto van twee ferm loopsters waarvan we allen er ééntje kennen. Ons katrien ( rechts ) behaalde haar éérste gouden plak !!

katrien

Hier zullen we ons maar aan optrekken , en de inzet een beetje verhogen ! Al blijft plezier hebben in het lopen het allerbelangrijkste ! Daarom is er op 21 september de tweede weblogtraining in voorbereiding van de marathon in Keulen en Eindhoven . Een 15 tal mensen hebben zich hier al voor aangemeld dat ze die dag zouden komen . Maar om een nu zo juist mogelijk overzicht te krijgen heb ik iederen die in mijn mailbox zit een mail gestuurd waarop ze het juist aantal personen kunnen invullen die blijven eten na het lopen . Dit heb ik echt nodig om een tafel te kunnen reserveren of voor een bbq. Dus voor hen die de mail nog niet gehad hebben of hem verloren zijn , geef dan een teken zodat ik hem je kan toesturen . Ik ga hier aan de linker kant een tabel zetten met de deelnemers voor de weblogtraining . Staat jou naam er niet bij , reageer zeker !!

Ook  t-shirts bij bestellen kan nog tot 15 aug.. Geef ook hiervoor een teken !!

 

21:43 Gepost door de weblogloperkes in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

gezamelijke training coach wij zullen met twee personen zijn om te lopen 32 km en vooral om te komen eten!!!!
mvg
Patrick en Myriam

Gepost door: patrick aerts | 05-08-08

weblogtraining ik kom alleen voor het lopen Mario. Ondertussen hebben andere plannen in de late namiddag (een optreden dat toevallig ook die dag plaatsvindt) de etensplannen al doorkruisd...

Gepost door: Ruthje | 07-08-08

Flacskes Misschien gaan er nog Flacskes mee , ik laat zo vlug mogelijk iets weten ps ik zit hier wel wat de blozen zenne :-))

Gepost door: Katrien | 07-08-08

amai en nu sta ik hier ook nog te blinken met mijn 'zilveren' medaille... Tja, ik zal ook maar beginnen met een blog zeker ? ;-)

Gepost door: Chris | 08-08-08

Ok! voor mij klopt het, weet nog niet helemaal hoe het geregeld wordt met mijn drie spruiten maar dat komt zeker in orde.
Groetjes

Gepost door: Wendy | 09-08-08

De commentaren zijn gesloten.