13-08-08

De weblogtraining op 21 september 2008

Hoe gaat julie dag er uit zien ?

De plaats waar het te doen is , is net dezelfde als vorig jaar . Namelijk het zilvermeer van mol . We hebben daar alles wat we nodig hebben om er voor iedereen een geslaagde dag van te maken . De inkom is voor ons gratis , ook het douchen gaat je niks kosten . Enkel wat we op eten en drinken na het lopen . Maar daar kom ik op terug .

Ik zou voorstellen om tegen 9.45 u zeker aanwezig te zijn op de parking . Er is mij bevestigt dat de douches en kleedruimte's open zouden zijn vanaf 9 u , maar ik zou toch aanraden om je spullen thuis al aan te trekken . Voor de zekerheid ! Om 10 u stipt vertrekken we . De te laatkomers hebben pech , 1 min na 10 zijn we niet meer in zicht !  De éérste 11 km gaan hetzelfde verlopen als vorig jaar . Gewoon omdat dit een zeer mooi stukje natuur is , en er toch redelijk wat mensen bij zijn die vorig jaar er niet bij waren . Na 11 km splits de groep en zullen diegene die het wensen te stoppen op 11.7 km dacht ik , de laatste 600 - 700 m alleen moeten lopen . Geen schrik ......het is een recht stuk waar je niet op verkeerd kan lopen ! Is gewoon onmogelijk ! Vanaf hier ga ik de route aanpassen zodat we niet meer hetzelfde als vorig jaar hebben , maar het zal zoveel mogelijk auto vrij zijn , of toch goed afgeschermt van de auto's . Ik probeer weer een opslitsing te maken op ong 18 km , zodat de mensen voor de halve marathon daar kunnen afhaken . De rest van de groep volbrengt de hele afstand van 32 km .Ik ga ervoor zorgen dat op km 18 drank voorzien is om je busjes mee bij te vullen , zo moet je niet de hele rim ram meesleuren  . Het is dan wel water of mijn sportdrank .  De tempo's zullen altijd gelopen worden aan de minst snelle . We blijven dus in groep  !! Tetteren dus , want onze tetterkanpioen , Katrien is er ook bij !! Ze geeft namelijk onderweg gratis les west vlaams . Ik schat dat we ong. tegen 13.15 u terug aan het zilvermeer zijn waar de douches op ons wachten .

Daarna komt het belangrijkste ! Het eten !!

Het was en is dit jaar niet gemakkelijk geweest om er een overzicht te verkrijgen wie wel of niet komt . En blijven ze eten of niet . Na meermaals toch geprobeert te hebben om het invulformulier terug te sturen of naar te vragen als je het niet gekregen hebt , is dit nu nog niet helemaal duidelijk . Maar na een beetje overleg met het restaurant , is het niet mogelijk om te bbq. Ze hebben die dag op hetzelfde tijdstip een bbq van 150 mensen en hebben dan al het materiaal nodig voor deze mensen . Het zal dus een menu worden . Ik ga zorgen dat er toch een 3 keuze's zijn uit de hoofdschotel . Soep of voorgerecht , hoofdschotel , nagerecht met tas koffie . Dit zal altijd an de prijs van 15 euro zijn of lager zoals vermeld was . Kinderen kunnen altijd van de kaart een kinderschotel nemen. Dit enkel om alles snel te laten verlopen . Bij mooi weer zitten we gezellig buiten met zicht op het meer !!  

De mensen die toch nog geinterseerd geraakt zijn .......gewoon mailen en je bent erbij .

Tot dan !! 

Foto's van vorig jaar !

naamloos

 

weblogtraining 2007

17:14 Gepost door de weblogloperkes in Algemeen | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

Commentaren

tof dat eten! spijtig dat een mens er eerst voor moet lopen Grapje hoor, ik zie er al naar uit!!!
Patrick en vrouwke

Gepost door: patrick aerts | 13-08-08

naar alle waarschijnlijkheid ben ik erbij Maar wel niet om te eten. ;-)

Het is volgens mij leuker om de duurloop met jullie samen te doen dan alleen. Dus schrijf me maar in.

Gepost door: Steve | 13-08-08

T'ziet er goe uit! Ik voel dat het een heel leuk dagske gaat worden. Jammer dat ik niet mee mag met de 32km, zou nochtans heel graag de lessen van Katrien meemaken. Groetjes

Gepost door: Wendy | 13-08-08

Helaas ...... Helaas ben ik dit jaar niet van de partij. Hoewel het vorig jaar super gezellig was heb ik dit jaar gekozen voor de halve marathon van Craenendonk.

Gepost door: M@urice | 13-08-08

Spijtig... 'k zal er weer niet bij zijn. Reunie in Duitsland (Soest).
Tot later...
Jan en Carine

Gepost door: Jan Schockaert | 14-08-08

Leuk, misschien neem ik volgend jaar ook deel of zo. Ik wil nog beginnen met lopen, maar ik zou niet weten hoe.

Gepost door: Hoebeltje | 17-08-08

Zal ook trachten erbij te zijn Indien ik een chauffeur vind voor mijn zoon (die moet dan competitie voetballen), zou ik zeer graag van de partij zijn. Ik bevestig van zodra ik meer info heb.
http://www.bloggen.be/marathonner

Gepost door: Dirk | 22-08-08

Nu zaterdag! DWARS DOOR GRIJSLOKE - editie 2008.

Misschien een loopideetje?

Groeten aan alle "roadrunners" en co ...

Gepost door: Gerrit | 26-08-08

Mario...wette gey al wie er allemaal komt?
Zou ff fijn zijn want ik ken de laatste 785 nieuwe webloglopers niet allemaal en zou dan nog ff bijscholing bloglezen kunnen volgen den komende weken!

Ik ben er zeker tegen ETENSTIJD :-)
Is 14u oke?

Groetjesss

Gepost door: Tinne | 07-09-08

De commentaren zijn gesloten.