12-09-08

 

droom

Het is tijd om dit blogje nog wat bij te vullen . Er is een vraag gekomen van een nederlandse dame naar ons webloglopers toe , of wij geen reclame wilde maken voor het goede doel waar zij zich voor inzet ! Ze zoekt lopers die deelnemen aan de (halve)marathon van Eindhoven . Ze zet zich in voor kinderen met een levensbedreigende of croniche ziekte . Ze wil ze een droomvlucht bezorgen . Dus kinderen die dromen om eens met een sportvliegtuigje of helicopter een vlucht boven hun woonplaats te maken . De kinderen beleven de dag van hun leven ! Ong. hetzelfde als wat Make-A-Wish doet , waar we ons vorig jaar zelf voor inzette . Ditmaal beperkt het wel tot helpen ....reclame maken dus .

Zij gaf aan om met gatgets te lopen of stickers op onze t-shirts te plakken met hun logo . Dus een kleinigheidje waar we hen heel veel mee kunnen helpen . Dus ik hoop dat dit voor niemand een probleem is en dat we met z'n allen samen reclame maken ! Zelf een storting brengen mag natuurlijk ook , of op gelijk welke manier deze kinderen helpen . De stortingen kunnen gebeuren op  

rekening 1372.80.637 (Rabobank)
t.n.v. Stichting Hoogvliegers
Wassenaar
voor de Belgiche stortingen dien je dit bij in te vullen Het IBAN-nummer is:
NL23 RABO 0137 2806 37

De BIC (=Bank Identifier Code) van de Rabobank is:
RABONL2U
Vermeld er telkens bij storting marathon , of storting webloglopers !!Zo is onze inzet een beetje herkenbaar !!
jens.

Laat ons helpen voor hen dit een succes te laten worden !!


Voor info over de weblog training moet je 1 berichtje terug gaan !

Ook zullen dan alle t-shirts klaar zijn en heb ik ze bij !! Eindelijk ! Ook in Eindhoven zal ik ze meebrengen !! Voor de rest , verzorg jezelf goed ! Ik wens julie allen een moie wedstrijd toe !  

20:44 Gepost door de weblogloperkes in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.