16-09-08

Make-A-Wish: wensvervulling van Athina

Clipboard01Beste bloggertjes. 't Is al bijna een jaar geleden dat we met zovelen de (halve) marathon in Eindhoven liepen en uiteindelijk 11.400 EUR verzamelden voor Make-A-Wish. Eerder konden jullie al lezen hoe Ine dankzij ons op reis kon naar Egypte. Enkele dagen geleden liet Marleen van MAW ons weten dat we ook de kleine Athina bijzonder gelukkig hebben gemaakt (zie foto). Zij kon dankzij ons drie dagen naar Disneyland Parijs in mei 2008, samen met haar familie. Dit is het verslagje dat ik hierover ontving:

Athina, broer en zus stonden te huppelen van de zenuwen toen ze vrijdag 23 mei vertrokken per trein naar Brussel en zo verder naar Parijs richting Disneyland.  Nog eventjes nawuiven en daar gingen ze vol spanning richting Parijs. Zondag 25 mei in de late avond kwamen ze terug en dit met groot enthousiasme !!  Athina en haar familie waren overdonderd met gadgets en dergelijke vanuit Disneyland Parijs.  Vooral Athina was niet meer te herkennen, verkleed als een elegante prinses en omringd door ballonnen kwam ze naar ons toe gewandeld. Ze popelden om hun avontuur aan ons mede te delen.  Ze hadden prachtige fotos gemaakt!  Het verblijf en het park was te mooi en te plezant om waar te zijn, iets dat ze nooit meer op die manier zullen meemakenl.  Ondanks de vermoeidheid kon Athina het niet laten om zoveel mogelijk te zien, te horen of te voelen in het park.  Dit was voor haar een weekend om nooit meer te vergeten vertelden ze ons! Webloglopers, jullie hebben terug iemand gelukkig gemaakt!

DANK JE WEL.

Daar doen we het toch voor he mensen, om kindjes gelukkig te maken! Laat dat meteen een stimulans zijn om ook nu in Eindhoven het plezier aan het goede doel te koppelen (zie vorige post van Mario) en wie weet volgen er in de toekomst nog initiatieven. Als groep kunnen we immers veel bereiken!  Er waren trouwens na Ine's en Athina's reis bovendien nog genoeg centjes over om ook nog Cynthia's droom te laten uitkomen, maar daarover volgt later ongetwijfeld meer.

06:46 Gepost door de weblogloperkes | Permalink | Commentaren (3) | Tags: make a wish |  Facebook |

Commentaren

Als je eigen kinderen ... gezond en wel zijn sta je er niet bij stil ....maar ik kan mij goed inbeelden als het noodlot toe slaat en een van je kinderen een gevaarlijke ziekte ,kanker ,chronische aandoening of in het ergste geval terminaal ziek wordt ...dat je dan heel blij bent als er een of andere organisatie zoals "Make a Wich" en "Hoogvliegers" de "pijn" wat verzacht en je kindje zijn wens nog iets leuks te beleven ...daarom mag je terug rekenen op ons in Eindhoven ...hopelijk de rest van onze vrienden ook en dat denk ik wel

Gepost door: Katrien en Christ | 16-09-08

dat is erg mooi En wat Katrien schrijft,daar ben ik volledig mee eens,wij hebben die kans niet meer gehad voor onze Peter,maar wij zullen er zeker steeds bij zijn als je iets gaat doen voor kinderen........Die zijn dat WAARD !!!!!!!

Gepost door: patrick aerts | 18-09-08

MAW Leuk dat we wat feedback kregen!

Gepost door: Francis | 20-09-08

De commentaren zijn gesloten.