21-09-08

Nog een wensvervulling!

Met de 11.400 EUR die we vorig jaar inzamelden werd al naar Egypte en Disneyland gegaan - en werden  - nog veel belangrijker - kinderhartjes met geluk gevuld. Bleek dat er nog genoeg centjes in de pot zaten om nog een derde kindje blij te maken, lezen jullie even mee?

Op maandag 30 juni werd het een spannende dag voor Cynthia.
Een glimmende limousine "hummer" wachtte haar 's morgens reeds op om samen met haar familie en het wensteam van Maw te vertrekken naar een geheime bestemming.

De sfeer zat er alvast goed in met de talloze cadeautjes die ze tijdens de lange autorit mocht openmaken.
Een tipje van de sluier werd reeds een beetje opgelicht door de geschenkjes die ze onderweg kreeg nl. schrijfgerei en een dagboek van "het huis van Anubis".

Maar vooraleer ze daadwerkelijk haar idolen "de acteurs van het huis van Anubis" kon ontmoeten, werd ze eerst nog ontvoerd naar een mooi park waar een lekkere picnic op het menu stond.
Vol enthousiasme vertrokken we dan naar de verschillende sets waar de opnames plaatsvonden. We bekeken ook de kleedkamers van de acteurs. Maar het begon steeds meer te kriebelen bij Cynthia...  en dan volgde het moment- suprême...

Cynthia kon haar favoriete acteurs aan het werk zien tijdens een opname en mocht zelfs een gastrolletje spelen.  Ze was werkelijk door het dolle heen.
Ook de uitgebreide kennismaking, handtekening en foto-sessie achteraf deden haar hartje nog sneller slaan.
Ze werd ook nog verwend met een verrassingspakket.

Moe maar voldaan keerden ze terug huiswaarts met de limousine.
Cynthia en haar familie hadden, mede dankzij jullie sponsoring, een prachtige dag achter de rug.

DANK JE WEL!


20:08 Gepost door de weblogloperkes | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Bedankt Julie om dit weer te posten ! Telkens ik zo een mail of een wenskrantje aan krijg , besef ik welke belangrijke rol wij als webloglopers gespeeld hebben . Deze organisatie kan enkel functioneren met giften of zo een actie's die wij vorig jaar deden . Zijn de centen op van deze organisatie , is het wachten tot er nieuwe binnen komen . Ik stel mij dan de vraag . Wat als wij geen actie gedaan hadden . Dan is het heel waarschijnlijk zo geweest dat deze 3 kinderen deze mooie dag niet mochten beleven . Ook nu zijn er nog kinderen die hun wens niet in vervulling zien gaan . Kinderen die hun wens niet kunnen uitstellen !
Maar na een paar mails al rond gestuurt te hebben , blijkt het o zo moeilijk om weer met een actie te beginnen . Nooit zal ze nog zo groot kunnen zijn , zoveel succes hebben . Maar als ik als weblogloper elk jaar 1 wens zou kunnen vervullen , dan zou ik me voor een stuk een beter mens voelen !
Plannen genoeg , maar alleen begin ik er niet aan !!
Dit jaar ben ik zeer blij dat we voor de stichting de Hoogvliegers uit Nederland , reclame kunnen maken in Eindhoven !

Gepost door: coach mario | 22-09-08

De commentaren zijn gesloten.