13-10-08

 

droom
Beste lopers en sponsors,
 
Ik wil jullie allemaal meer dan Super bedanken voor deze geweldige dag. Het was echt meer dan geweldig!! Sommige van jullie lopers heb ik gezien, helaas niet allemaal.
 
Ik had om 12.00  uiteindelijk toch een afspraak met TV Eindhoven en ik heb mijn verhaal kunnen doen over onze stichting. Ik heb met de cameraman van TV Eindhoven bij de start van de halve marathon gestaan om hoogvliegers te spotten, maar het is zoeken naar een speld in een hooiberg. Een aantal van jullie heb ik wel gezien en zijn ook vast gelegd op camera.  Het wordt waarschijnlijk dinsdagavond op TV eindhoven uitgezonden, mocht het dinsdag niet lukken dan wordt het zondag en je kunt ook nog in de herhaling kijken. Natuurlijk komt er een mooi verslagje op onze webiste inclusief al het beeldmateriaal www.stichtinghoogvliegers.nl
 
Voor mij en onze stichting een super dag, lopers, sponsors en media aandacht,...dat is wat ik wilde en dat is gelukt, mede dankzij jullie en daar ben ik jullie ontzettend dankbaar voor!!!!!


Volgend jaar ga ik het nog groter aanpakken en ik hoop dat jullie dan weer mee willen doen en eventueel zelfs nog andere bekende over kunnen halen voor dit initiatief.
 
Het preciese bedrag wat er is binnengehaald tijdens deze actie weet ik nog niet. Het loopt in de duizenden euro's en dat is echt meer dan geweldig.
(Uiteindelijk kun je het bedrag terug vinden op onze website).

Mochten jullie nog geld over moeten maken wil ik jullie vragen dit te doen op het volgende rekeningnummer ; 1372.80.637 t.n.v. Stichting Hoogvliegers, melding van de marathon actie Eindhoven. (bedankt hiervoor)
 
Iedereen echt onwijs bedankt voor alles, in kan het in woorden niet uitdrukken hoe ontzettend geweldig ik/wij het vinden dat jullie dit voor ons willen doen. Misschien voor sommige van jullie een kleine moeite maar voor ons een heeeel groot gebaar!
 
Rust een beetje uit van jullie inspanningen en ik hoop jullie volgend jaar weer te zien!
 
Patricia Reumer

16:00 Gepost door de weblogloperkes in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.