26-10-08

 

naamloos

De stemming heeft de marathon van Rotterdam naar voor geschoven , nipt gevolgd door Antwerpen en Parijs. Dat dit een zeer mooie marathon is , hoef ik de meesten wel niet meer te vertellen . Starten tussen 12000 lopers , met een kippevel moment als Lee Towers vanop een hoogte werker ons vermaakt met zijn gezangen .

De organisatie van deze marathon is tot in de puntjes verzorgt . Voor een centrale afspreek plaats weet ik ook al wel iets , maar zal dit op een veel later tijdstip nog wel op de blog zetten . 

De vraag is nu ook nog , of er mensen zijn die er graag een weekeindje van maken , en dit dan in groeps verband wille doen . ( wel apparte kamers he ! ) Dus in hetzelfde hotel en zo een bepaalde korting willen bekomen , net zoals in eindhoven het geval was . Bij geen reactie , hoef ik enkel voor mezelf iets te regelen . Dit is enkel gemakkelijk om s'avonds samen een buffet te bestellen . Je kan voor een groep al maklelijk een paar eisen stellen op het vlak van eten , speciaal voor de lopers ! Om nu al een prijs op te geven is vrij moeilijk , maar laat ons zeggen dat je toch mag rekenen op een prijs tussen de 90 en de 130 euro per kamer met ontbijt !

Nog een zeer belangrijke info !! Er is ook een 5 en een 10 km loop . En die starten na de marathon ! Dit is dus ook een zeer geschikte gelegenheid om er als "niet marathonloper " bij te zijn , en te genieten van een zeer groots opgezette organisatie ! Zorg dat je erbij bent !

Alle info en inschrijvingen kan je bekomen op deze website  http://www.fortismarathonrotterdam.nl/ Wacht er niet te lang mee om je in te schrijven . De prijzen lopen op naargelang de datum korter bij komt !

 

11:35 Gepost door de weblogloperkes in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Ik zal erbij zijn maar zoals al eerder gemeld ga ik in één dag op en af. Niets boven een eigen beddeke om de nacht vóór de marathon in te slapen tenzij je natuurlijk in NY zit :-)
Voor wat betreft de goedkopere inschrijving: 't is pas vanaf 15 december dat het duurder is.

Gepost door: Spencerwoman | 29-10-08

De commentaren zijn gesloten.