15-11-08

Stemming voor de najaarsmarathon 2009 !!

Ik hoor sommigen nu al denken , is hij daat niet wat vroeg mee ? We moeten éérst Rotterdam nog lopen . En eigenlijk is het wel zeer vroeg , maar onder ons , webloglopers , zijn ook mensen die dit graag zeer snel weten om allerhanden redenen zoals verlof dat ze dan moeten regelen of als ze nu net die arathon die gekozen wordt niet kunnen , dat ze dan nog genoeg tijd hebben om zelf naar een anderen uit te kijken . In elk geval voor iedereen goed doen zal nooit lukken . Ofwel zoals nu met de stemming waar Rotterdam uitgekomen is , krijg je reactie's dat ze al beslist hadden om naar een andere marathon  te gaan , terwijl we toch ruim 5 maanden er nog van verwijdert zitten . Dus deze keer zullen de late beslissers een tandje moeten bijsteken .

Ik had dus al wel ééns een paar postje geleden gevraagd om eventueel je voorstellen op te geven voor een najaarsmarathon . Maar heel veel reactie is er niet op gekomen , dus is er en beperkt aanbod waaruit de keuze kan gemaakt worden .

  1. De leie marathon op 20 september

  2. De marathon van Brussel op 4 oktober

  3. De marathon van Amsterdam op 18 oktober

  4. De marathon van Eindhoven op 11 oktober 

  5.  De marathon van Berlijn op 20 september

Ik hoop dat de keuze jullie kan bekoren zodat we weer allemaal samen naar één en dezelfde marathon gaan ! Zet eventueel op je eigen blogje eventueel een link naar deze stemming . Promoot eventueel je eigen keuze ! Laat dit de volgende week het blogonderwerp zijn , zodat dit snel kan afgesloten worden .

Laat ons zeggen dat de stemming afgelopen is op 30 november !! Dus tijd genoeg om je reactie te plaatsen !  

     

 

 

12:13 Gepost door de weblogloperkes in Algemeen | Permalink | Commentaren (32) |  Facebook |

Commentaren

Leiemarathon Reden :
Eén van de weinige Belgische marathons!
De best georganiseerde, kleine Belgische marathon!
Leuk achteraf!

Gepost door: Koen | 15-11-08

Geen Eindhoven Als ik een najaarsmarathon ga lopen is dat niet in Eindhoven en zeker niet in het oersaaie Amsterdam. Brussel voel ik wel wat voor!

Gepost door: M@urice | 15-11-08

het oersaaie Amsterdam Ik wil lopen in het bekende Vondelpark en finishen in het Olympisch stadion. Ik heb ook wel al eens gehoord dat de sfeer niet te vergelijken valt met Rotterdam of Eindhoven maar dat neem ik er maar bij.

Maurice, wat is dat nu eigenlijk in Nederland. Ik hoor vaak dat je ofwel van onder de moerdijk bent ofwel van erboven. Bij ons is de haat-liefde-verhouding tussen Walen en Vlamingen toch niet zo sterk, denk ik. Of je bent voor Rotterdam, of je bent voor Amsterdam, er bestaat blijkbaar geen gulden middenweg. Of zie ik dat verkeerd, want dat is toch het beeld dat veel Nederlanders mij geven.

Gepost door: Christophe | 15-11-08

Leiemarathon Ik treed marathonman Koen Vansteenkiste bij en kies voor de Leiemarathon (Deinze-Wevelgem), een kleinschalige marathon, perfect georganiseerd door "marathonlopers zelf "en niet door een groot evenementenbureau.
Op de koop toe veel goedkoper ( € 15 vorig jaar) en je krijgt er veel voor terug.
In een kleine marathon gaan we opvallen en kan je de bloggers makkelijk terugvinden.
’t Is ook veel makkelijker om te verbroederen voor- en achterna.

In een grote stadsmarathon wordt het moeilijk om iedereen terug te vinden en zijn de meesten na de finish “ribbedebie”.

Zelfde opmerking als bij Maurice betreffende Eindhoven. ’t Is eens tijd om te veranderen van bestemming.

Gepost door: frank spencer | 15-11-08

Vroeg beslissen Ik herhaal mezelf waarschijnlijk maar dus voor mij geen Eindhoven marathon, toch geen hele, dit jaar. Ik heb deze 3 keer gedaan en het is tijd voor iets anders. Mijn voorlopige nummer 1 staat er niet bij, namelijk Berlijn. Maar vast ligt er nog niets.

Gepost door: Gert | 15-11-08

Mijn eerste marathoneke wordt Eindhoven, vooral omdat we er een weekendje van hebben gemaakt, en Herbert gaat waarschijnlijk de halve lopen!

Gepost door: Wendy | 15-11-08

Data ? @ Mario, een kleine correctie :

de marathon van Brussel is op zondag 4 oktober en
de marathon van Antwerpen op zondag 18 oktober !

Gelukkig blijft de Leiemarathon op "20092009" ... :-)

Gepost door: frank spencer | 15-11-08

Eindhoven Mijn eerste marathon wordt ook Eindhoven !

Gepost door: Dirk De Groof | 15-11-08

Berlijn Als het even mag en kan... Berlijn alstublieft! Als het niet teveel gevraagd is... Niet dat ik hier iets te zeggen heb :o) !

Gepost door: Slakje | 16-11-08

Leiemarathon 't Is mijn enige marathon die ik ooit liep, slechts om de 2 j georganiseerd, maar die wil ik zeker terug lopen. Ik ga op 20092009 dus Van Deinze naar Wevelgem lopen (en wil wel wat extra's doen voor de bloggers)! Eindhoven is al geweest, andere buitenlandse marathons zijn prijzig en moeilijk om af te spreken met een grote bende.

Gepost door: jogginggirl | 16-11-08

Eindhoven ! ik wil erbij zijn als vriendinneke Anita en Wendy hun debuut maken :-) maar de Leiemarathon ga ik misschien meefietsen toch zeker gaan supporteren

Gepost door: Katrien | 16-11-08

Kiezen... Ik weet dus nog altijd niet waarom, maar blijkbaar valt Amsterdam bij niet veel mensen in de smaak. Ik denk er dan ook sterk aan om mijn keuze aan te passen en op mijn blogje heb ik één en ander eens op een rijtje gezet. Maar ik zou toch eens willen weten wat er zo negatief is aan Amsterdam. Ik dacht net dat dit een topper was.

Gepost door: Christophe | 16-11-08

@Christopf Ik weet ook niet wat men tegen Amsterdam heeft hoor , ikzelf zeker niet maar voor mij was reeds afgesproken om terug Eindhoven te doen als "Klasieker" (mijn ventje en ik maken er een jaarlijks weekendje van )

Gepost door: Katrien | 16-11-08

2009 wordt sowieso m'n Belgisch marathondebuut, of het dan de Leiemarathon of Brussel is, maakt me niet zoveel uit.

Gepost door: philippe | 17-11-08

Leiemarathon Zeer veel positieve reacties uit 2007, minder ver dan de rest uit het lijstje, en lijkt mij prijs/kwaliteit ook een echte aanrader.

Gepost door: cremke | 17-11-08

Leiemarathon Passeert dicht bij mijn huis ...

Gepost door: sandra | 17-11-08

Eindhoven heeft mijn voorkeur maar eh.. waarom weer naar Rotterdam in het voorjaar. Ik zou maar eens rekening gaan houden met een hele gezellig marathon in Utrecht

Gepost door: ronald | 17-11-08

DE Leiemarathon 'k Was er de eerste keer bij en ik ga "proberen" om er iedere keer aanwezig te zijn. De positieve punten zijn al aan bod gekomen (en zijn zeker niet overdreven) bij ervaren lopers als Koen, Frank Spencer ... Dat neemt niet weg dat ik met de sympathieke bloggersbende niet (nog) een andere marathon zal lopen. Probeer eens een sympathieke kleinschalige wedstrijd. 't Geeft zijn charme.

Gepost door: etienne | 17-11-08

Als... ...de wind goed zit, mss wel de Leiemarathon. Heb hem vorig jaar als "trainingsje" gelopen en mijn ogen goed laten rondglijden. Prachtige organizotsje. Ik wil hier vandaag vooral mijn stempel drukken op het keuzesentiment van de laureaten. Ik zou graag meelopen, maar ik kan niet zo ver in de toekomst kijken. Ik loop eerst Parijs en dan wordt er pas beslist over het verdere verloop van het loopjaar.

Gepost door: Francis | 17-11-08

Berlin 't wordt tijd dat wij dat spel daar eens gaan bezetten!

Gepost door: geert | 17-11-08

Leiemarathon De Leie-marathon heeft mijn voorkeur , je zult in groep opvallen , er kan een fietser meerijden . Er zal natuurlijk géén massas volk zijn , maar in flanders field was dit ook zo . En zeg nu zelf , als er ne weblogloop georganiseerd word waar de spencers bij zijn , dan kan dat alleen maar een succes worden .
Moest ik in rotterdam onder de drie uur gaan , wil ik gerust nog een iemand hazen !!!!!

Gepost door: roadrunnerke | 18-11-08

20092009 Die datum alleen al, daar kan ik als cijferfreak niet aan weerstaan. Ik hoorde ook nog geen enkel, maar dan echt geen enkel, negatief woord over de organisatie. Dus voor mij wordt het, in zoverre dat nu al met zekerheid kan worden gesteld, de Leiemarathon. Het verbroederen zal inderdaad enkel daar vlot kunnen gebeuren.

Gepost door: Sven | 18-11-08

leie marathon Je kan een marathon kiezen op verschillende manieren . Maar bij deze is het toch de bedoeling om ergens als groep te verschijnen en te genieten van het samen zijn met de bloggers . Om te genieten van de marathon zelf zou ik ook voor de grrotseren evenmenten kiezen n en ik denk dat iedereen het daar wel mee ééns is als je de reactie's leest . Maar om een grootse samen komst onder de bloggers te regelen , moeten we het zeler niet van die grootse marathons te hebben !
Ik zou voorstellen aan iedereen die nog niet of wel gestemd heeft......Als je een andere marathon wil LOPEN , kom dan zeker af naar de leie marathon als supporter of fiets begeleider van een blogger . En dan zal deze dag supper worden met jou erbij !!
Nu ging ik er al wel vanuit dat de leie marathon gekozen wordt . Moest het een andere zijn ....zorg dan dat je daarbij bent . Ik zal er in elk geval bij zijn ....alleen parijs of berlijn is net ietske te ver om op zondag avond al weer in de bakkerij te kunnen verschijnen .

Gepost door: coach mario | 18-11-08

Berlin Mijn voorkeur gaat naar Berlijn. Verschillende redenen oa, citytrip op een moment dat wij feesten .. maar ik sluit mij aan bij de meerderheid. Loopt Homer een marathon? In dat geval pas ik mij zeker aan.

Gepost door: Edith | 19-11-08

marathon eindhoven Eindhoven was mijne laaste marathon (gestopt met blessure).en een ander jaar was daar mijne pr.Het is daar gewoon leuk vind ik voor te lopen.Het kan wel zijn als iedereen naar de leie gaat lopen dat ik daar misschien mee doe.we zien wel

Gepost door: stefkerun | 20-11-08

Het word Eindhoven Eerst was ik van plan de Leie marathon te lopen,maar door de positieve reacties van mijn zus en vriendin Katrien heb ik besloten naar Eindhoven te gaan ook een grote reden de snelle omloop,de leie marathon heb je negen kansen op tien de wind pal op de kop van Deinze naar Wevelgem maar toch zal ik hem ooit wel eens proberen te lopen.

Gepost door: Anita | 20-11-08

Leiemarathon! Voor mij wordt het de Leiemarathon.
't Is een kleinschalige marathon om in groep op te vallen.
Als je ziet hoeveel plezier de bloggers en facebookers gehad hebben vóór, na en tijdens Deinze-Aalter dan zal dat zeker niet anders zijn op de Leiemarathon.
Ik loop heel graag grote citymarathons maar deze streekmarathon wil ik zeker ook op mijn palmares hebben.
Voor de dames die hem lopen: verleden jaar waren er 5 categoriën met telkens 3 geldprijzen en er werd ook een juweel twv 1000 euro verloot onder de aangekomen dames. Ik schat dat er verleden jaar een veertigtal aankomsten waren bij de vrouwen maar dit jaar rekenen ze op veel meer....

Gepost door: Spencerwoman | 21-11-08

Leie of Bruxelles Een Marathon in Belgie lijkt me wel wat. Bruxelles zou mij meer liggen (stads marathon) maar de Leie schijnt volgens Frank Spencer (aka Philippe L.) ook heel mooi zijn. Het lijkt me in elk geval erg gezellig om met vele webloggers een Marathon te lopen. Kunnen we er direct een mooi weekend van maken :-)

Voorjaars Tip: www.hardloop4daagse.nl

Gepost door: Bjorn Paree | 21-11-08

Leiemarathon Echt iets voor iemand die graag een goed verzorgde marathon wil lopen waar de loper centraal staat en niet het evenement en of zijn organisatoren. Veel waar voor je geld en een beperking van het aantal deelnemers tot 500 waardoor de kwaliteit gegarandeerd is.(snel inschrijven dus)
Vrouwen en mannen gelijk voor de wet, wie prijs loopt eerste man of vrouw krijgt hetzelfde prijzengeld. Iedere deelnemer wordt op dezelfde manier behandeld aan de aankomst met een recoveriezone om u tegen te zeggen.

http://mtbfun.skynetblogs.be/

Gepost door: Filiep | 21-11-08

Amsterdam of Leie - GEEN Eindhoven! Mijn absolute voorkeur gaat uit naar A'dam maar als goed gezelschap de 42km lange tocht langs de Leie gezellig kan maken, dan wilik dat ook wel proberen, ik volg de meerderheid daar wel in. Als het maar eens iets anders dan Eindhoven is voor een keertje! Been there,done that!

Gepost door: Julie | 22-11-08

keuzes tja, moeilijk hé. Kga voor Berlijn, Firenze of Amsterdam... Eindhoven eventueel de halve. Leie marathon kan best wel fun en zeer waarschijnlijk verschrikkelijk mooi zijn maar ik heb grootse evenementen nodig om grootse loopwedstrijden te overleven.

Gepost door: Steve | 27-11-08

Kleine visjes in de vijver Jammer dat IFF er niet bij staat.
Buiten de Leiemarathon staan er enkel grote stedenmarathons in het lijstje: jammer, want ook de kleintjes zijn 42 ,195km, en zeker niet minder waard. Als ik jullie was, ik zou voor de Leiemarathon gaan.
ps: ook Beloeil is mooi.

Gepost door: Anke | 29-11-08

De commentaren zijn gesloten.