01-12-08

De uitslag van de najaars marathon !

We zitten vandaag dus 1 december , dus ruim op tijd voor de najaarsmarathon 2009 te plannen . De bedoeling ervan is , om hier de aller grootste weblog-marathon van te maken ! We hebben 3 weken de tijd gehad om deel te nemen aan de stemming met keuze uit 5 marathons , ook weer aangegeven door jullie bloggers zelf .

  1. de leie marathon behaalde 14 stemmen
  2. Eindhoven behaalde 6 stemmen
  3. Brussel behaalde 2 stemmen
  4. Amsterdam behaalde 3 stemmen
  5. Berlijn behaalde 5 stemmen

Dus een duidelijke overwinning voor de de leie marathon !

Nu zijn er al een paar practiche vragen gesteld zoals , kan ik daar overnachten ? Of blijven er nog bloggers daar slapen ? Is er een buffet voorzien na het lopen ? Wat gaat dit kosten ?

Wel je zal al de antwoorden de volgende weken hierop de blog vinden . Dus kom zo af en toe ééns piepen  .  Betty en frank Spencer zullen op deze blog hierover meer uitleg kunnen geven . De marathon loopt bijna door hun tuin .

Ook de oproep voor nog t-shirten bij te bestellen gaat niet door . Spijtig voor hen die er toch zo graag één gewild hadden . Maar voor 8 stuks gaat de prijs veel te hoog zijn . Ook merkte ik op dat zij die er echt graag ééntje wilde ook niet echt de moeite deden om er wat reclame op hun blogje voor te maken , zodat anderen mee overtuigt geraken , of ervan op de hoogte gesteld worden , dat er weer besteld kan worden . Alles kan niet van 1 persoon komen !! Er zijn nu 100 t-shirten bij de webloglopers in hun bezit .

Bedankt voor jullie stemming , en nu hopen dat we er massaal naar toe gaan !!

Groetjes , mario

 

 

 

 

13:55 Gepost door de weblogloperkes in Algemeen | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

Commentaren

Die t'shirts.
Tja, ik had zo'n lichtreclameke op mijn blogske gezet, misschien toch niet opvallende genoeg. Maar geen probleem hoor, dan besparen we weer 40€, ook niet slecht hé?? Ik kom ook naar de leiemarathon hoor, niet om te lopen, maar ik wil gerust met iemand mee fietsen. Wil dit voor geen geld van de wereld missen!!

Gepost door: Wendy | 01-12-08

De Leie-Marathon ga ik bij zijn. Is alleen jammer dat de website nog geen info geeft. Aan de hand van het enthousiasme van Frank & Betty weet ik zeker dat het een mooie keuze is.

Gepost door: Bjorn Paree | 01-12-08

mmm, misschien Ja, misschien als die in juni lukt mijn marathon loop ik die ook wel mee. Als alles meezit natuurlijk. Ofwel kom ik zeker supporteren voor de bloggertjes.
Groetjes Andy

Gepost door: Andy | 02-12-08

Leiemarathon Voor concrete info over de Leiemarathon is het momenteel nog te vroeg.
Men is momenteel druk aan het werken aan de vernieuwde website.

Ik kreeg ook al vragen betreffende het parcours, drankvoorziening, groepstarieven, overnachtingen, buffet, groepsinschrijvingen, meefietsen, etc …

Voor het ogenblik moet ik nog eventjes geduld vragen : de website is in opbouw en zal beschikbaar zijn eind 2008.
Inschrijven kan pas vanaf januari 2009.

Wanneer er meer nieuws is over de Leiemarathon ga ik hier de nodige info posten.
Ik ga dan eveneens – hier links - een lijstje zetten van de webloglopers, die erbij gaan lopen op 20092009.

Gepost door: frank spencer | 03-12-08

Klinkt goed en voor mij een onbekende marathon.
Ik wacht even af op wat meer info en wie weet kan je wel met mij mee fietsen Wendy!.
Groet Rinus.

Gepost door: rinus | 03-12-08

Ik Kom naar de leiemarathon. Eerst wil ik de " Antwerp Marathon" lopen en zien ook die eerste marathon verteer. Nadien wil ook hier eventueel wel deelnemen. Anders is 't om te kijken hé.

Gepost door: Geert | 07-12-08

vraagje DOET ER IEMAND VAN DE WEBLOGLOPERTJES MEE AAN DE SILWESTERLOOP (Westerlo) op 31.12.08 ? Zo ja, laat je dan eens iets weten aan mij (dirkdegroof@pandora.be)

Gepost door: Dirk De Groof | 09-12-08

Leie Marathon De Leie Marathon lijkt me erg gaaf! Ik ga m'n best doen deze datum vrij te houden! Hij is aan de agenda voor 2009 toegevoegd ...

En wat betreft die shirts, Mario, laat even weten wat je precies wilt hebben. Wellicht kan ik iets regelen ...

Gepost door: Maarten van Vulpen | 10-12-08

De commentaren zijn gesloten.