12-12-08

Nederlands talig Kampioenschap

Op vraag van onze nederlandse blogger Running Ronald , heb ik onderstaande tekst gekopieerd van zijn blog . Hij is er namelijk in geslaagd om een appart classement voor de bloggers , in de marathon van Utrecht te bekomen . Maar aangezien we gekozen hebben voor de marathon van Rotterdam te lopen volgend jaar , heeft hij het ook ineens doorgetrokken naar 2010 . Dan wil hij al de bloggers samen krijgen op een heus weblog-kampioenschap . Dus een appart officieel classement voor ons als bloggers . Zowel op de hele als de halve marahton .

Dit jaar heeft hij dit voorzien op enkel de halve marathon . Dus voor de echte doorzetters , die een week na de marathon van Rotterdam , nog een halve marathon aan durven , is dit zeker een prima keuze om daar naar toe te trekken . Zo beschreef hij het zelf op zijn blog .

In mijn vorige bericht over het NtK21B, ofwel Nederlands talig Kampioenschap halve marathon voor Bloggers tijdens de marathon van Utrecht zijn veel positieve reacties gegeven en er zijn inmiddels al veel bloggers die zich hebben aangemeld voor dit eerste, officiële kampioenschap op de 21KM.


Utrecht
Nu ook een Bloggerskampioenschap op de hele marathonVeel bloggers balen er een beetje van dat ze zich hebben ingeschreven voor de Rotterdam Marathon en nu dit eerste kampioenschap missen, anderen zijn niet zo blij dat er geen kampioenschap is voor de hele marathon. In overleg met Race Director Rob Veer hebben we nu toch iets leuks verzonnen:

Ik verzamel de namen van de bloggers die meedoen aan de hele marathon en geef die door aan de organisatie van de Utrecht Marathon. De top 3 van deze bloggers krijgt een eervolle vermelding op de site van de marathon, waaraan gekoppeld het bericht dat het volgend jaar een heus NtK42B wordt georganiseerd. (naast de NtK21B, die wegens succes wordt geprolongeerd)

Dus, zet 2010 nu al in je agenda: 2e paasdag, 5 april 2010 is er het officiële NtK42B en NtK21B, het festijn waar alle Nederlandse en Vlaamse bloggers bij moeten zijn!!! Zegt het voort en Julie of Mario, wil jij het op Webloglopers Unite zetten?

Van de onderstaande deelnemers aan de hele marathon zou ik graag willen weten of zij zich al hebben ingeschreven en wie er nog meer van plan is de hele te lopen: Martyn, Richard vd Klis, M@urice, Geert en Falco

Mail mij even je gegevens zodat ik de organisatie kan inlichten over jullie deelname aan het marathonkampioenschap: ntk42b [at] runningronald.nl waarbij [at] natuurlijk het bekende @ is


Om deel te nemen in 2010 is het bijna onmogelijk om dat nu al vast te leggen in je agenda . Maar het even noteren om eraan herrinnert te worden voor je 2010 gaat plannen is wel wenselijk . Zo mis je zeker deze grootse opzet niet . Ik zal hier zeker bij zijn !!


21:25 Gepost door de weblogloperkes in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

thanks super Mario, dank voor de Promo. Wordt top in 2010!

Gepost door: ronald | 13-12-08

Werken... Op paasmaandag moet ik werken. Jammer, anders ging de familie Spencer zeker afgekomen zijn naar onze Nederlandse bloggers/vrienden.

Gepost door: Spencerwoman | 18-12-08

2010 als alles meeslaat ga ik naar Uitrecht ! ik blijf in Holland lopen :-) ik mail je het nog door Ronald

Gepost door: Katrien | 19-12-08

ik probeer er in 2010 aan te denken! ;-) of het dan de hele wordt zien we nog wel, vind het wel leuk dat ook de halve marathon erbij zit in ieder geval

Gepost door: Ruthje | 20-12-08

2010 Als ik dit jaar mijn eerste marathonervaring positief is, dan graag Utrecht in 2010 :)

Gepost door: sandra | 20-12-08

leuk Zonder blessures ben ik er zeker bij!

Gepost door: Steve | 21-12-08

De commentaren zijn gesloten.