04-01-09

Inschrijven leie marathon !

Eerst en vooral willen wij alle bloggers en loopverslaafde lezers , een zeer mooi en sportief 2009 toewensen .  Dat er heel veel mooie wedstrijden samen mogen gelopen worden . De groep webloglopers wordt ieder jaar maar groter . Dus we zijn zeer goed bezig !

De voorbije weken werd er via stemming al 2 marathons gekozen waar de bloggers samen zullen aan deelnemen . Rotterdam staat als éérste genoteerd op 5 april .

De leie marathon is pas voor in het najaar . Nog tijd genoeg om in te schrijven zou je denken . Maar hier staat een beperking van 500 deelnemers op . En aangezien deze marathon toch " de marathon " van 2009 gaat worden voor de bloggers , zou ik niet het risico nemen om nog veel langer te wachten om je in te schrijven . Zeker is zeker ! Dit kan je vanaf nu doen op deze website http://www.alproleiemarathon.be/ .

Ook voor de marathon van Rotterdam is inschrijven al mogelijk . Hier mee wachten tot de laatste weken kan , maar de prijs zal dan wel oplopen . Inschrijven kan op http://www.fortismarathonrotterdam.nl/

Vergeet ook niet de weblogtraining op 22 maart te noteren in jullie agenda ! Het tempo dat er gelopen wordt is het tempo van de minst snelle loper . Dus we blijven altijd in groep ! Iedereen kan dus mee !

De afstanden zijn ong. 30 km , en na 15 km passeren we het vertrekpunt waar dan de niet marathon lopers kunnen aanpikken voor de laatste 15 km , al dan niet hetzelfde toerke . Frank spencer zal de details nog wel posten . Uur van vertrek , plaats , afspraak om te eten , en andere weetjes ! Alvast veel dank aan Betty en Frank om deze organisatie op hen te nemen .

12:23 Gepost door de weblogloperkes in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Leiemarathon! We zijn na twee dagen inschrijven al met zijn zessen : Running Lady Wendy, Jogginggirl Veerle, Marathonmanneke Mario, Bjorn Paree, Koen Vansteenkiste en ondergetekende.
Dat gaat snel, zou ik zeggen ...

Join the club !

Gepost door: frank spencer | 04-01-09

Rotterdam gaat ik jullie aanmoedigen (dat alleen is al een reden om daar te gaan lopen) en de Leie Marathon kom ik zelf ook lopen. Het wordt een topjaar voor de hardlopers !! Allemaal de beste wensen.

Gepost door: Bjorn Paree | 06-01-09

De commentaren zijn gesloten.