30-01-09

De marathon van Rotterdam !!

De marathon van Rotterdam staat nu toch wel voor de deur . Nog een goeie 9 weken en dan is het zover . De webloglopers komen weer samen om er een marathon te lopen en dit op een zeer prachtig parcour ! Met een geweldige organisatie die leid tot een goede sfeer .

Zoals ik al heb laten weten , is het niet gelukt om voor een groep kamers te bestellen in één en hetzelfde hotel , dat ook nog een beetje betaalbaar blijft voor iedereen . Maar vorige week heb ik de meeste bloggers via mail laten weten , dat er via Flair nog wel kamers konden gereserveert worden . En dit voor een zeer voordelig tarief in een 4 **** hotel , het golden tulp  hotel in het hartje van Rotterdam , op 10 min wandelen van de coolsingel  . Ik heb dit dadelijk geboekt . 30 € pp. voor de kamer en 18 € pp. voor het ontbijd . Dus voor minder dan 100 € verblijf je een weekeindje Rotterdam . Zijn er mensen die dit geboekt hebben ?

Voor de mensen die op zondag toekomen wil ik toch wat info geven over hoe er best te geraken . En ook waar we mekaar best kunnen treffen . Want anders zal je nog alleen zijn tussen de 20000 lopers .

Ik heb info genomen over de treinregelingen . De overstap die iedereen zal moeten maken is Antwerpen . Vandaar uit is het rechtstreeks naar Rotterdam . De vertrek uren zijn voor zondag 5 april  , antwerpen - Rotterdam , 8 u als éérste trein , en die komt toe om  9.06 u  . Vanuit het station is het ong. een 10 - 15 min stappen tot de Coolsingel . De prijs vanuit Antwerpen is 22.60 € pp. heen en terug ! 

Met de auto is het ook gemakkelijk en goedkoper als de wagen vol zit . Je parkeerd de auto op de parking van Ahoi . Vandaar uit rijd er de metro tot de Coolsingel , en dit meermaals per uur   . Tot in het centrum rijden zou ik afraden . Je zal er wel geraken  en ook parkeren zal s'morgens nog wel lukken . Maar het naar huis rijden mag je niet onderschatten . Heel druk !!

Sommigen zullen mekaar op de trein al ontmoeten , anderen aan Ahoi . Maar ik zou 1 centraal plaats willen afspreken , die voor iedereen haalbaar is . Ik zou daarom voorstellen om 9.45 u aan de kleedruimte te zijn . Gewoon buiten voor die ruimte . Er zal waarschijnlijk ook een tent staan die dienst doet als kleedruimte en om nadien te douchen . Hier zullen we toch allemaal moeten passeren om onze sporttas achter te laten . Deze ruimte wordt zeer goed bewaakt , dus je kan met een gerust hartje je spullen hier achter laten . Om 10.25 u zou ik me dan wel gezamelijk richting de start willen begeven . Iedereen zal dan wel naar zijn eigen startbox moeten gaan naargelang de tijd die hij of zij kan lopen . Maar dat wijst zichzelf wel uit .

Na het lopen zal ik bij mooi weer nog blijven supporteren voor ik me ga wassen , en dit misschien best aan de C.A. . Ook voor de geinterseerden om nadien iets te gaan drinken , ( improviseren ter plaatsen ) zou ik daar om 16.00 u willen afspreken . Dan is normaal gezien iedereen al gewassen  . 

Ik wens iedereen een zeer mooie aanloop naar de marathon . Vele trainingen om van te genieten en soms ook afzien  ! Maar vooral  blessure vrije trainingen !! Jullie zijn allemaal suppertalenten !! Tot in Rotterdam of ergens ervoor !! 

Groetjes Mario .     

12:20 Gepost door de weblogloperkes in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Nog goedkoper via Bongo-bon Het Golden Tulip, The Best Western en nog andere hotels kunnen zelfs nog goedkoper geboekt worden via bongobon (79 euro - ontbijt inbegrepen).
Wijzelf gaan op en af mee met een loopclub (bus heen en terug voor 12 euro), voor onze kinderen past dit beter.
We zullen elkaar wel zien ergens in Rotterdam.

Gepost door: Spencerwoman | 31-01-09

Bus naar Rotterdam Fortis personeel rijdt elk jaar met een bus vanuit de Kempen naar Rotterdam (opstapplaatsen Geel, Turnhout en Hoogstraten). Je wordt dan héél dicht aan de start afgezet. Er is altijd nog veel plaats in die bus. Om zorgeloos aan de start te komen, te overwegen waard. Of er dit jaar (en onder de huidige omstandigheden) ook met een bus wordt gereden weet ik niet. Je betaalt een bijdrage voor de buskosten.

Gepost door: Guy | 31-01-09

De commentaren zijn gesloten.