23-03-09

De marathon van Rotterdam !!

rotterdam

Na de perfect georganiseerde weblogtraining in Oostende , zijn we nog maar 2 weken van de marathon van Rotterdam verwijdert . Dus toch tijd om een paar praktische dingen af te spreken .

Ik heb info genomen over de treinregelingen . De overstap die iedereen zal moeten maken is Antwerpen . Vandaar uit is het rechtstreeks naar Rotterdam . De vertrek uren zijn voor zondag 5 april  , antwerpen - Rotterdam , 8 u als éérste trein , en die komt toe om  9.06 u  . Vanuit het station is het ong. een 10 - 15 min stappen tot de Coolsingel . De prijs vanuit Antwerpen is 22.60 € pp. heen en terug ! 

Met de auto is het ook gemakkelijk en goedkoper als de wagen vol zit . Je parkeerd de auto op de parking van Ahoi . Vandaar uit rijd er de metro tot de Coolsingel , en dit meermaals per uur   . Tot in het centrum rijden zou ik afraden . Je zal er wel geraken  en ook parkeren zal s'morgens nog wel lukken . Maar het naar huis rijden mag je niet onderschatten . Heel druk !!

Sommigen zullen mekaar op de trein al ontmoeten , anderen aan Ahoi . Maar ik zou 1 centraal plaats willen afspreken , die voor iedereen haalbaar is . Ik zou daarom voorstellen om 9.45 u aan de kleedruimte te zijn .  Er zal waarschijnlijk ook een tent staan die dienst doet als kleedruimte en om nadien te douchen . Hier zullen we toch allemaal moeten passeren om onze sporttas achter te laten . Deze ruimte wordt zeer goed bewaakt , dus je kan met een gerust hartje je spullen hier achter laten . Om 10.25 u zou ik me dan wel gezamelijk richting de start willen begeven . Iedereen zal dan wel naar zijn eigen startbox moeten gaan naargelang de tijd die hij of zij kan lopen . Maar dat wijst zichzelf wel uit .

Na het lopen zal ik bij mooi weer nog blijven supporteren voor ik me ga wassen , en dit misschien best aan de C&A . Ook voor de geinterseerden om nadien iets te gaan drinken , ( improviseren ter plaatsen ) zou ik daar om 16.00 u willen afspreken . Dan is normaal gezien iedereen al gewassen  . 

Zeer belangrijke oproep naar de supporters toe !

De webloglopers zullen daar toch met een redelijke groep aanwezig zijn . Dus ik veronderstel dat er ook een heleboel supporters zullen meekomen . Nu zou ik graag aan deze mensen een zeer belangrijke taak willen toe vertrouwen of beter geformuleerd zou ik willen vragen of er geen 3 supporters dienst zouden willen doen om met de drank van onze webloglopers , uw echtgenoot(te) of collega loper te willen meenemen naar een bepaald punt langs het parcour . bv. 15 km punt , 25 km punt , 35 km punt , die telkens zeer gemakelijk te bereiken zijn met de metro waardoor de supporter zich op meerdere plaatsen langs het parcour kan begeven . Het zou voor de loper heel veel verschil maken om niet met zijn hele drank voorraad te moeten zeulen . Dus 3 personen of drie groepjes die dan die punten bemannen .Aan het verzamelpunt kunnen dan de busjes afgegeven worden .

 Gelieve hier zeer spontaan op te reageren , en deze keer mag het met allemaal tegelijk . :-) 

Ik wens iedereen een zeer mooie marathon toe met een mooie tijd !

 

16:08 Gepost door de weblogloperkes in Algemeen | Permalink | Commentaren (10) |  Facebook |

Commentaren

Dat gaat gezellig worden en ik meen dat op het 30km punt Running Ronald met de hele meute gaat staan!.
Veel sucses iedereen.
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus | 23-03-09

Jammer, Herbert moet dan voetballen en weer een babysit vragen zou een beetje overdreven zijn, t'is al 4 weekenden na elkaar. Grt

Gepost door: Wendy | 23-03-09

Ik ben op skivakantie anders... had ik waarschijnlijk zelf gelopen. ;)

Gepost door: Gert | 23-03-09

Rotterdam We gaan met de bus van loopclub Grijsloke naar Rotterdam.
Afhankelijk van het aankomst- en vertrekuur van die bus proberen we de bende te ontmoeten.

Deze keer gaan we zonder kinderen naar Rotterdam, maar inderdaad de Nederlandse bloggers, onder aanvoering van Running Ronald, gaan met hun bloggerssteunpunt langs het parcours staan.

Gepost door: frank spencer | 23-03-09

sorry 'T is de allerlaatste voetbalwedstrijd van één van mijn beste vrienden en tevens captain van de voetbalploeg. De kerel die met mij in Firenze zal lopen om daar de marathonafstand samen te verslaan... Ik kan daar echt niet ontbreken. Anders had ik zeker in Rotterdam geweest al was het maar voor de drank. Geweldige sfeer daar. Geniet er allemaal van!

Gepost door: Steve | 24-03-09

sorry kan niet komen we hadden al iets anders geplan die dag nogmaals sorry

Gepost door: anja | 24-03-09

30KM precies, op 30KM en 39KM staat een hele horde webloggers!

Gepost door: RunningRonald | 24-03-09

mee ik ga natuurlijk mee supporteren voor Vincent en de webloggers. Ik was al van plan om ergens strategisch te staan om foto's te nemen en ik kan natuurlijk ook wel enkele lopers bevoorraden. Ik ken daar wel mijne weg niet, dus gezelschap zou heel nuttig zijn. Zonder gps of co-piloot verlies ik gegarandeerd mijn weg :-)))

Gepost door: Chris | 24-03-09

rotterda amai.. tzal daar druk worden in Rotterdam.. ik zoek eigenlijk wel nog een "slachtoffer", om mij te begeleiden in mijn poging om die dekselse muur van 3 uur te slopen.. maw als er iemand zich geroepen voelt om op enkele strategische punten te staan met mijn eigen drank.. laat er dit iemand weten op mijn weblog of via mail ??? ik breng in elk geval mij goed humeur en supermotivatie mee...

Gepost door: Vince | 25-03-09

he mario; we hebben bewust bij het politieburo afgesproken omdat het bij het kleedpunt nog wel eens een chaos is. Je bent dan steeds iedereen kwijt. Bij het politieburo is iedereen klaar en heeft hij zijn spullen ingeleverd. Bovendien sta je zowat al op de coolsingel en ben je zo in het vak.
je weet hoe we eruit zien :-)
ahoy is een goed punt om richting de stad te vertrekken. De metro doet er een kwartiertje over. Ze gaan om de 10 minuten en je stopt op de coolsingel. Stap uit bij het stadhuis als je naar de kleedruimte wil.
tot 5 april!!

Gepost door: martine | 29-03-09

De commentaren zijn gesloten.