22-04-09

De volgende weblogtraining !!

Een paar weken geleden mochten we genieten van een supper goed georganiseerde weblogtraining aan de zee ! Van de volgende trainingsloop in voorbereiding van onze samen gekozen leie - marathon , zijn we nog een tijdje van verwijderd . Maar toch zou ik de datum al willen vast leggen en bekend maken , zodat iedereen de mogelijkheid heeft om dit in hun agenda in te plannen .

De volgende weglogtraining zal door gaan op 6 september 2009 in Mol . Dezelfde locatie , het Zilvermeer ! Hier bekom ik telkens gratis inkom + douches . Het eten vindt plaats aan een prachtig meer , waar men na het eten kan van genieten . De prijzen van het eten zijn echt niet hoog . Voor een 15 - 16 euro heb je een menu . ( details volgen nog )  De voorbije 2 jaar heb ik telkens 3 afstanden , zodat iedereen kon deelnemen . Telkens bijna auto vrij en langs de Molse meren . Om toch een beetje vernieuwing hierin te blazen , had ik het idee om dit jaar 1 grote toer te kiezen , maar de lopers die kiezen om toch een beetje minder kilometers wensen te lopen , ons te vergezellen in een heufkar die getrokken wordt door een mooi boeren paard . Zij zullen ook onze mobiele drankpost zijn . Er zullen dan wel maar 2 afstanden kunnen gekozen worden . Ong. 15 km en ong. 30 km . Om juist te zijn moet ik het nog afpeilen . Kinderen kunnen dan ook mee en hoeven niet thuis te blijven bij de oppas . Het vertrek van de huifkar is voorzien tussen 8.30 u en 9 u . Het vertrek voor de lopers is tussen 9.30 u en 10.00 u . Altijd met 1 u verschil , omdat een paard maar 5 km/u haald . Op het 15 km punt zullen zei ons staan op te wachten en kunnen de lopers die wensen te stoppen , op de kar springen , en zei die vandaar wensen mee te lopen ........t'is simpel he !

naamloos...

 Zo ziet zo een heufkar er ong. uit . Maar dit is niet de juiste foto hoor ! Dit heeft natuurlijk een prijskaartje , dat enkel interesant kan zijn bij genoeg interessen . Ik zou voorstellen dat we de prijs delen door iedere loper , omdat het toch een mobiele drankpost is voor iedereen , maar voor de kinderen dus gratis . Gewoon om te voorkomen dat mensen met 2 lopers en 3 kinderen , een heel pak moeten betalen . Dus nee , loop je mee .....dan leg je bij . Niet meelopen , en wel kinderen op de kar zetten ......mmmm.......het kan , maar enkel als er plaats genoeg is dan !! 17 volwassenen of 22 kinderen is de maximum .

Ik heb al een optie genomen op een heufkar tot 1 juni . Dan moet ik laten weten wat het zal worden ! Dus ik zou graag zeer snel jullie reactie's hebben , zodat ik hiernaast een lijstje kan maken van alle deelnemers .Geef ook aan hoeveel plaatsen voor de huifkar voor het éérste stuk , dus tot de drankpost , of het laatste stuk , vanaf de drankpost , of de hele rit !!  Sommigen hebben op facebook al gereageerd , maar doe dit hier nogmaals voor alle zekerheid . Indien we met niet genoeg mensen zijn , dan zal het zonder heufkar zijn en terug het prachtige toerke van de voorbije 2 jaar . Dit was tekens een schot in de roos . Ook voor overnachting kan ik zorgen of toch adresjes geven . Dus laat maar weten ! Geen reden om thuis te blijven  !!   

19:07 Gepost door de weblogloperkes in Algemeen | Permalink | Commentaren (13) |  Facebook |

Commentaren

Ik kom heel waarschijnlijk alleen, heb met mijn drie bengels eens 45min in zo'n huifkar gezeten en ze zijn nog te jong om daar lang van te genieten. Dus schrijf mij maar helemaal alleen op, zielig hé ;-).
Groetjes!!!

Gepost door: Wendy | 22-04-09

stamcellen Mario,

ik heb net even met de stamcellen overlegd en wij doen 15 km! De eerste of de laatste...euh....welk deel is het meest onverhard Mario?

In elk geval...ik zal er zijn!

Gepost door: INvormTinneke | 22-04-09

Je hebt mij denk ik al op de lijst staan? Ben van plan om het hele stuk te lopen.

Gepost door: Tiny | 23-04-09

Ik kom ook alleen (samen met Wendy he ...). Normaal en hopelijk voor de volle 30 km.

Gepost door: Dirk De Groof | 23-04-09

wij komen allesinds ook, normaal zou ik de 15 km lopen, denk de laatste 15 km, de 2 kinderen ( 11 j. en 13 j zullen mee gaan met de huifkar ) mijn man weet het nog niet, hij zal het zien als hij nog moet koersen, anders loopt hij ook de laatste 15 km, laat het je nog weten wat hij doe.

Gepost door: anja | 23-04-09

weet het nog niet, zal pas ergens in augustus kiezen tussen dit of de halve marathon in Buggenhout dat net ook op 6 september is. Knie zal beslissen ;-)

Gepost door: Ruthje | 24-04-09

Het ziet er niet zo goed uit voor de Spencerkes. Ons Marie heeft een atletiekwedstrijd op 6 september in Waregem. De voorlaatste wedstrijd van het zomerseizoen.
We zullen nog zien of er een andere oplossing is maar ik vrees er een beetje voor. Jammer...

Gepost door: Spencerwoman | 24-04-09

ziet er leuk uit Mario, september is nog ver dus 100% zeker ben ik nog nie maar in principe loop ik mee...

Gepost door: Peter | 25-04-09

als er een paard meedraafd .... kan ik het zeker niet laten om de 30km mee te lopen

Gepost door: Katrien | 25-04-09

Paard & Kar We zijn er met twee personen,en gaan er vanuit dat we de laatste 15 km zullen lopen en reserveren de kar en gaan er voor betalen,maar maar het kan ook dat we de 30km lopen maar we nemen het zekerste voor het onzekerste.

Gepost door: Bart & Anita | 03-05-09

In normale omstandigheden ga ik komen!!! Ik ga al het mogelijke doen om te komen, mischien komen er ook enkele running mates mee, zal eens informeren! Maar mij mag je alvast noteren!!!!

Gepost door: Benny Van Genechten | 04-05-09

Joepie!! Ik heb al wel via mail bevestigd, maar ik bevestig hier nog eens!! Ik ga zeker komen (alleen of met 2), en ik ga mijn best doen om een groot stuk te lopen, maar 15 km en zeker 30 km is voor mij nog een beetje te hoog gegrepen!! Maar ik wil jullie gewoon allemaal eens een keertje zien ook :-))

Gepost door: Eva | 07-05-09

ik kom hopelyk voor de 30 km maar als 't scheenbeen fenomeen weer toeslaat hou ik het op 15! Dat weet ik pas in juli natuurlijk... Mijn echtgenote en ons 2 poppemietjes komen ook mee maar dan wel in de huifkar.

Gepost door: Steve | 19-05-09

De commentaren zijn gesloten.