22-04-09

De volgende weblogtraining !!

Een paar weken geleden mochten we genieten van een supper goed georganiseerde weblogtraining aan de zee ! Van de volgende trainingsloop in voorbereiding van onze samen gekozen leie - marathon , zijn we nog een tijdje van verwijderd . Maar toch zou ik de datum al willen vast leggen en bekend maken , zodat iedereen de mogelijkheid heeft om dit in hun agenda in te plannen .

De volgende weglogtraining zal door gaan op 6 september 2009 in Mol . Dezelfde locatie , het Zilvermeer ! Hier bekom ik telkens gratis inkom + douches . Het eten vindt plaats aan een prachtig meer , waar men na het eten kan van genieten . De prijzen van het eten zijn echt niet hoog . Voor een 15 - 16 euro heb je een menu . ( details volgen nog )  De voorbije 2 jaar heb ik telkens 3 afstanden , zodat iedereen kon deelnemen . Telkens bijna auto vrij en langs de Molse meren . Om toch een beetje vernieuwing hierin te blazen , had ik het idee om dit jaar 1 grote toer te kiezen , maar de lopers die kiezen om toch een beetje minder kilometers wensen te lopen , ons te vergezellen in een heufkar die getrokken wordt door een mooi boeren paard . Zij zullen ook onze mobiele drankpost zijn . Er zullen dan wel maar 2 afstanden kunnen gekozen worden . Ong. 15 km en ong. 30 km . Om juist te zijn moet ik het nog afpeilen . Kinderen kunnen dan ook mee en hoeven niet thuis te blijven bij de oppas . Het vertrek van de huifkar is voorzien tussen 8.30 u en 9 u . Het vertrek voor de lopers is tussen 9.30 u en 10.00 u . Altijd met 1 u verschil , omdat een paard maar 5 km/u haald . Op het 15 km punt zullen zei ons staan op te wachten en kunnen de lopers die wensen te stoppen , op de kar springen , en zei die vandaar wensen mee te lopen ........t'is simpel he !

naamloos...

 Zo ziet zo een heufkar er ong. uit . Maar dit is niet de juiste foto hoor ! Dit heeft natuurlijk een prijskaartje , dat enkel interesant kan zijn bij genoeg interessen . Ik zou voorstellen dat we de prijs delen door iedere loper , omdat het toch een mobiele drankpost is voor iedereen , maar voor de kinderen dus gratis . Gewoon om te voorkomen dat mensen met 2 lopers en 3 kinderen , een heel pak moeten betalen . Dus nee , loop je mee .....dan leg je bij . Niet meelopen , en wel kinderen op de kar zetten ......mmmm.......het kan , maar enkel als er plaats genoeg is dan !! 17 volwassenen of 22 kinderen is de maximum .

Ik heb al een optie genomen op een heufkar tot 1 juni . Dan moet ik laten weten wat het zal worden ! Dus ik zou graag zeer snel jullie reactie's hebben , zodat ik hiernaast een lijstje kan maken van alle deelnemers .Geef ook aan hoeveel plaatsen voor de huifkar voor het éérste stuk , dus tot de drankpost , of het laatste stuk , vanaf de drankpost , of de hele rit !!  Sommigen hebben op facebook al gereageerd , maar doe dit hier nogmaals voor alle zekerheid . Indien we met niet genoeg mensen zijn , dan zal het zonder heufkar zijn en terug het prachtige toerke van de voorbije 2 jaar . Dit was tekens een schot in de roos . Ook voor overnachting kan ik zorgen of toch adresjes geven . Dus laat maar weten ! Geen reden om thuis te blijven  !!   

19:07 Gepost door de weblogloperkes in Algemeen | Permalink | Commentaren (13) |  Facebook |