30-06-09

Kristel verwacht ons in Bornem !!

Hallo Mario,

Zou jij deze email willen doorsturen aan alle lopers / loopsters die je kent aub ?

Op zaterdag 8 augustus 2009, tijdens het Breevenement te Bornem, organiseren loopclub "De Impala's" en Chiro Bornem, in samenspraak met Dodentocht, een loopcross van 15 km doorheen Bornem. Het is een prachtig, afwisselend en héel groen en grotendeels onverhard parcours langs dreven, landwegjes, dijken en rustige straten en straatjes. Een unieke gelegenheid om Bornem mooi te leren kennen, en de voor de mensen van Bornem zelf om speciale hoekjes van de eigen gemeente te zien.

 De start wordt gegeven om 15 uur, onderweg (2x) en aan de start wordt bevoorrading voorzien. Er is een bagageruimte en mogelijkheid tot douchen, beide in de sporthal te Breeven. Iedere deelnemer krijgt na aankomst een Bornemse trippel, en er zijn speciale prijzen voor de winnaars. De grootste deelnemende groep krijgt bovendien een bak Bornemse trippel ! 

 Voorinschrijving : 7 € (daginschrijving : 9€). De winst van deze cross is bestemd voor een goed doel : het bouwproject van Chiro Bornem !

 Na afloop (en ook vooraf en tijdens) is ambiance volop verzekerd, vermits er ook het Breevenement doorgaat met allerhande activiteiten, muziek, bars, enz.

 Belangrijk : Voor alle kinderen tussen 6 en 12 organiseren we diezelfde namiddag, om 14.30 uur, een Mini-run van 1 km. doorheen Breeven (deelnameprijs : 1€).

Alle kinderen krijgen een herinnering ! Voorinschrijven is voor kinderen niet nodig, kom gewoon maar af; alle jongens en meisjes zijn welkom !

 Alle info in bijlages.

Inschrijven via : http://www.secure-hosting.be/chirobornem.be/node/32

 Indien vragen of opmerkingen, aarzel niet.

 Neem deel en/of geef het door aan alle lopers/loopsters die je kent !

Met sportieve groeten,

 Kristel Van De Voorde

Laat jullie interessen blijken hier op deze blog !!

 

10:33 Gepost door de weblogloperkes in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.