10-08-09

De weblogtraining 2009 !! 6 september zilvermeer

Hallo beste bloggers

 Het is bijna 6 september en dan wordt er hier in Mol voor de derde maal de weblog - training georganiseerd . Ik wil dus nu even alle praktische info hier achter laten .

We komen dus samen op het Zilvermeer te Mol  .

Het adres is : Zilvermeerlaan 2 in Mol . Daar op de parking zal je ongetwijfeld de roodgekleurde t-chirten wel tegen komen . Om kleden kan ook ter plaatsen , en dit is gratis , net zoals de inkom op het zilvermeer . Hoe vertel ik liever niet op de blog , omdat ook niet bloggers op deze manier zouden binnen komen . Ik zal er aanwezig zijn vanaf 9.30 u en we vertrekken stipt om 10.00 u , en dit allemaal te samen . De afstanden die je kan lopen zijn 12 km

                                                             19.5 km

                                                             28.5 km

                                                               35 km

Na 12 km passeren we terug het zilvermeer  . Dus moesten er nu mensen zijn die echt niet zo vroeg hier kunnen zijn , of bv. Wat file hebben onderweg ,jaag u dan niet te fel op want ong. rond 11.15 u passeren we terug het zilvermeer en kan je mee aan pikken . Op 19.5 km passeren we niet het zilvermeer maar lopen er op 1 km vanaf , en zullen de mensen die daar willen afpikken het laatste stukje in rechte lijn , alleen moeten lopen . Een stukje van 1 km is nu niet zo erg he !

Op 28.5 km komen we weer langs het Zilvermeer , en dan kunnen de echte zich ééns tonen en mee verder lopen tot de 35 km .

Telkens we het zilvermeer passeren is er de mogelijkheid om drank bij te vullen . Mijn auto zal als drankpost dienen .Je kan dus zelf ook een beetje goochelen met de afstanden . Vertrek je mee na 12 km en stop je op 19.5 km , dan heb je een goede 7 km gelopen of nog verder , tot …..dat kan je zelf ook tellen !

 Na het lopen heb je de mogelijkheid om dadelijk te douchen . En dit is gratis ! Als we dan allemaal gelopen en gedoucht hebben  zal er een tafel gereserveerd zijn voor alle mensen die me dat via mail laten weten  met hoeveel personen ze komen om te eten en dit ong. rond 14.00 u . Ook weer op het zilvermeer !  

De prijs van een menu bedraagt 16 € en de kinderen kunnen gewoon iets van de kaart nemen . Het voorgestelde menu is

 

      

Menu 1

€16,00

* groentesoep

 

* varkensgebraad met champignonroomsaus

 

* dame blanche

 

Menu 2

€19,50

* tomatenroomsoep

 

* rumpsteak met peperroomsaus

 

* flensje met likeur

 

 

 

 Maar dit kan ongetwijfeld naar eigen keuze een beetje aangepast worden . Dus mensen , geef me aub een mailtje als je hier graag bij bent .

Dekkersmario@skynet.be

Ook de mensen die al genoteerd staan aan de linker kant graag  even laten weten of je blijft eten zodat ik het juiste aantal kan door geven .

Het is al elk jaar zeer plezant geweest , dus dit jaar zal het dat ook zijn  . Ik hoop een een zeer grote opkomst !! J

Tot op 6 september allen !

Dus ik kom lopen met ........personen .

Ik kies voor de afstand van ..........km en vertrek mee om ...........u .

Ik blijf eten met ..................personen .

Ook de mensen die al genoteerd staan aan de linkerkant had ik graag een bevestiging van gehad ! Laat dit vlotjes verlopen aub.

groetjes en tot 6 september !!

zilvermeer mol

13:27 Gepost door de weblogloperkes in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Zeg hebt ge al die mensen op dat foto'ke ook al uitgenodigd??? Dat gaan ze daar niet graag zien in Mol zenne :-)

Gepost door: Steve | 10-08-09

De commentaren zijn gesloten.