24-10-09

Kastelen loop voor Paraguay op 14 nov. 2009

Heb jij ook je hart verloren aan hardlopen? En heb jij ook je hart op de juiste plaats?  Loop je graag eens gezellig samen met andere mensen? Ontdek je graag nieuwe plekjes? En zet je je ook graag eens in voor een goed doel?  Dan is dit echt iets voor jou!

Op zaterdag 14 november 2009  organiseren we een gezellige looptocht in een prachtige omgeving. Een echte “kastelentocht” als het ware, langs het neo-gotische Kasteel d’Aertrycke en het Kasteel van Wijnendaele. De tocht brengt ons langs de mooiste plekjes in West-Vlaanderen, o.a. via een prachtige oude treinbedding.

kasteel wijnendaal

 

Het parcours, uitgestippeld door Katrien, zal +/- 15km lang zijn. Bij voldoende deelnemers kan in meerdere groepen worden gelopen (naargelang snelheid), zo is er voor elk wat wils. Voor wie 15km nét iets te lang is, is het eventueel mogelijk een toer van 5km te lopen, rond het kasteel van Wijnendaele. Onderweg zullen jullie voorzien worden van sportdrank door Trui (www.lesy.be) die dit speciaal voor dit project wil doen. Deze tocht is echter geen wedstrijd, wel een gezellig samenzijn met andere lopers. Samen uit, samen thuis, dat is het motto. En samen genieten!

Samen genieten, met andere lopers, die zich ook willen inzetten voor een goed doel. Want we koppelen dit initiatief aan een bijzonder project: in de zomermaanden van 2010 gaat loper Julie[1] voor 7 weken naar Paraguay om er als vrijwilliger te werken met (straat)kinderen. Hier hangt natuurlijk een prijskaartje aan vast, en om Julie een beetje te steunen en de mogelijkheid te bieden in Paraguay één en ander te realiseren, vragen we een vrijwillige bijdrage voor haar project. In de cafetaria “Het Heuvelhof” zal na de aankomst een spaarvarken staan, waarin ieder zijn/haar bijdrage kan steken. Alle hulp is welkom, uiteraard.

Tevens zal loper Mario, speciaal voor de gelegenheid zelfgebakken cake te koop aanbieden, om de honger te stillen na de inspanning. Het gaat om de soort cake die je hier links op de foto ziet (stukjes daarvan, uiteraard J). Ook de opbrengst hiervan gaat naar Julie’s project. Omdat we moeilijk cake kunnen verkopen in “Het Heuvelhof” (waar ook versnaperingen te koop worden aangeboden) stellen we voor dat jullie deze op voorhand bestellen en ter plaatse dan afhalen. Ons voorstel? 4 stukken overheerlijke cake van professionele bakker Mario voor 5,00 EUR.  Ter plaatse te betalen, maar wel op voorhand te bestellen (zie verder in het kadertje).

Bovendien heeft ook de eigenaar van “Het Heuvelhof” beloofd zijn steentje bij te dragen door een deel van de opbrengst van de drank- en sandwichverkoop nadien aan dit project te schenken! Dankuwel!

Dankzij jullie hulp zal Julie naar Paraguay kunnen gaan en er zich gedurende 7 weken voor 200% inzetten om het leven van (straat)kinderen iets beter te maken. Julie zal jullie tijdens haar verblijf in Paraguay  zoveel mogelijk op de hoogte proberen houden via haar blog. Dat spreekt voor zich. En wie meer vragen heeft, kan altijd bij haar terecht via mail (julie@runnerjules.com).

 

Geïnteresseerd? SUPER! Dan rest ons nog gewoon de praktische informatie mee te delen: we spreken af op zaterdag 14 november 2009 om 13.30u op de parking van Het Heuvelhof [2], bij het Kasteel van Wijnendaele. De start zelf is voorzien om 14.00u. Nadien is er mogelijkheid om nog iets te drinken / eten in diezelfde cafetaria.

We hopen op jullie talrijke aanwezigheid en danken jullie alvast voor jullie steun. Verspreid dit bericht en zeg het voort aan al wie het kan interesseren!

Om praktische redenen (grootte zaal in ’t Heuvelhof) vragen we jullie wel om jullie eventuele deelname te bevestigen, en dit voor 7 november 2009.

Wat betreft de bestellingen voor de cakes: ze worden per 4 stuks (5,00 EUR) verpakt. Mail de gewenste hoeveelheid door en jullie kunnen ze ter plaatse op de dag zelf ophalen. We rekenen op jullie om de bestelling ook effectief op te halen en te betalen J Dankjewel.

Dus....... mailen naar: julie@runnerjules.com !

 Alvast een hele dikke merci aan Katrien, Mario, Trui, Het Heuvelhof en alle helpende handjes om dit alles mogelijk te maken![2] Knabbel- en babbelkroeg HET HEUVELHOF, adres: Oostendestraat 394 te 8820 TORHOUT, tel: 050/21.50.01, website: www.heuvelhof.be

13:31 Gepost door de weblogloperkes in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Veel succes met de organisatie! Het project is zeker positief!
Ik zelf zal maar pas in laatste instantie kunnen beslissen of ik kan deelnemen. (baby beslist).
Hopelijk komt er veel volk op af, en niet zoals op 18/10 toen ik een training organiseerde met Nathalie De Vos t.v.v. Run4Water een project uit Ethiopiƫ. Er kwam juist geteld 1 weblog/facebookloper op af (Sandra).....hoewel er langs alle kant toch wel wat hun aanwezigheid hadden bevestigd. Gelukkig ging alles door op de club zodat er toch nog wat volk was....

Gepost door: Geert | 02-11-09

De commentaren zijn gesloten.