12-01-10

wedstrijd info voor de bloggers !!

Ik had zondag al gemeld dat ik hier een beetje info zou opzetten , maar helemaal ben ik nog niet rond met het belangrijkste eigenlijk . Dus dat zal nog een paar dagen moeten wachten . Maar het heeft te maken met nog eens een grote weblog-bijeenkomst te organiseren ! Eventueel zelfs met overnachting !! En niet hier in Mol hoor !! Meer hierover de volgende dagen !!

In Hasselt-Kievit is er op zondag 28 feb. een zeer mooie wedstrijd of jogging , wat je er zelf van maakt he . Maar het is zeker een parcour dat tot de verbeelding spreekt . Helemaal auto vrij . Loopt door het domein van Bokrijk . De afstand is hier tot op de meter juist ! Dus voor de mensen die zich zelf eens willen testen , zonder te moeten twijfelen aan de afstand , is dit hier de geschikte plaats ! Voorinschrijven kan , en is uit ondervinding zeer gemakkelijk ter plaatsen . Meer info vind je hier !

Dan heb je ook nog onze Marathon van Utrecht die doorgaat op 5 april , met tweede paasdag dus . Deze marathon lag voor vele bloggers al vast van vorig jaar . Onze Nederlandse collega blogger Ronald heeft ervoor gezorgt dat wij als bloggers in een appart klassement komen te staan . Maar hier is ook een halve marathon en een 5 - 10 km wedstrijd , dus voor hen die een andere marathon in gedachten hebben .....zorg dat je erbij bent in één van deze wedstrijden .  En dan kan je nog een steun zijn als suporter voor de marathon lopers ! Meer info vind je hier !

De 10 mijl en de marathon van Antwerpen gaat door op 25 April . Uit de schema's die ik maak , weet ik dat er ook hier een aantal bloggers hun talenten gaan tonen  . Voor de mensen die in Utrecht een ( halve) marathon gelopen hebben , is dit mischien toch een kans om hun tijd op de 10 mijl aan te vallen . Is misschien iets te vroeg , maar toch mogelijk !! En anders een blogmaatje hazen !! Dat zijn mijn plannen altans !! Wie ......?? Staat nog open ! :-) Meer info vind je hier !

Laten we hopen dat we mekaar op deze manier nog dikwijls mogen treffen ! Laat het hier weten waar je eventueel aanwezig zal zijn ! Zo vermijd je al de blogjes te moeten afschuimen om dit te weten te komen ! Dit hier ....is er de juiste plaats voor !!

 

 

 

16:43 Gepost door de weblogloperkes in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Utrecht dank voor de Utrecht promo! Ik hoop jullie daar allemaal te zien. Tot snel!

Gepost door: Ronald | 13-01-10

Ik loop dit jaar Antwerpen. Maar volgend jaar is Utrecht misschien wel een goed idee.

Gepost door: Yves | 14-01-10

Waar blijft de beloofde info over de bijeenkomst. Deze site is een dode boel. Weinig mensen gaan aanwezig zijn op de voorgestelde wedstrijden...

Gepost door: Walter | 21-01-10

Walterke , ge hebt een beetje gelijk zalle . Maar het komt inorde tegen het volgende weekeinde . Teveel schema aanvragen gehad , om dit er nog bij te doen !

Gepost door: coach mario | 23-01-10

De commentaren zijn gesloten.