23-01-10

De marathon van Eindhoven

Naar jaarlijkse gewoonte , mogen we nu toch al stellen , gaan de bloggers naar Eindhoven om er de (halve)marathon te lopen . Dit jaar gaat hij door op zondag 10 oktober . Net als alle andere jaren heb ik kamer in optie genomen tegen zeer gunstige prijzen met toch een paar voordelen die al wel bekent zullen zijn . Maar om ze toch even op te noemen .

* Een voordeel prijs van bijna 50 € per kamer . Je betaald dus 95 € per kamer voor 2 pp met ontbijd

*De kamer mogen behouden blijven tot 20.00 u zonder toeslag !! Dus douchen kan op de kamer na het lopen !!

*Op zaterdag zaterdag avond staat er voor ons een heerlijk buffet klaar , aangepast aan de marathon loper !! En dit voor de prijs van 17€  .

Vorig jaar had ik 17 kamers en waren we met 32 mensen om te eten op zaterdag avond . Het was echt een zeer geslaagd weekeinde . Dit jaar heb ik 20 kamers in optie genomen om er zeker van te zijn dat iedereen erbij kan zijn . Wie nu nog niet overtuigd is , na 4 geslaagde jaren met telkens een groeiend aantal bloggers ........dan weet ik het ook niet meer ! Dus zorg dat je erbij bent !! Om meer info over het hotel te verkrijgen , gewoon mailen en ik stuur je het inschrijf formulier !!

Geef ook door , hier of via mail dat je aanwezig zal zijn . Dan maak ik weer zo een lijstje op de blog zodat je weet wie je mag verwachten !!

De eerste 5 kamers zijn al geboekt ! Dus alleen ben je er al zeker niet !! :-)


Het weekeinde van 18 - 19 september hou dat voorlopig ook vrij !  De jaarlijkse weblogtraining die normaal gezien hier in Mol door gaat , zal dit jaar iets anders worden ! Het restaurant waar wij telkens gingen eten ligt helemaal plat dan . In 2011 zullen we dus eten in een compleet nieuwe zaak !!

Maar dit jaar heb ik in gedachte om er iets speciaals van te maken . Ook met de mogelijkheid om er een weekeinde van te maken  . Maar wat dachten jullie van een omgeving als de Ardennen . Zegt Dinant jullie iets ? of toch daar in de buurt . Om daar een ochtend loopje te doen van een 20 km met aansluitend kajakken . Dus vertrekken in Anseremme en lopen naar het vertrek punt om te kajakken met de nodige mooie paden om op te lopen . Dan aansluitend ergens gaan eten . De echte deteils van waar te eten of te overnachten , ben ik nog mee bezig !  Vanaf 10 lopers en 10 kajaks  vind ik dit al geslaagd , maar meer , en veel meer is beter !! :-) Dus ik reken erop dat je nu je interessen gaat tonen , dat ik ong. kan zeggen hoeveel kajaks ik ong zal boeken . Dit ook weer om de prijs te bedwingen !! :-) Voor hen die een betje schrik hebben of dit nog nooit gedaan hebben . Er zijn enkele maar ook dubbele kajaks , dus er is echt geen gevaar mee gemoeid . Enkel een zeer mooie adembenemende omgeving die te bewonderen is van op de Lesse ! Fun is hier zeker bij verzekerd ! Douchen is allemaal mogelijk nadien !!

lesse

 lesse .

Dus om het mij gemakkelijk te maken , reageer op deze blog ! Alvast bedankt !!

07:54 Gepost door de weblogloperkes in Algemeen | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

Commentaren

Einhoven is reeds geboekt. De Lesse zie ik ook wel zitten. We deden dit vroeger elk jaar. Dus als ik vrij ben tracht ik mee te gaan.

Gepost door: Yves | 23-01-10

Gingen wij dan niet triathlonnen (in Mol/Zilvermeer) ? Haha, ik ga een andere triathlon moeten zoeken !

Gepost door: kaat | 23-01-10

Er is ook nog een training voorzien voor bloggers/facebookers aan de zee op 22 augustus. In een blogberichtje van 16 oktober -http://bettyspencer.skynetblogs.be/post/7367927/heel-veel-plannen - schreef ik er al iets over.

Verleden jaar moest ik werken in het weekend van Eindhoven, hopelijk dit jaar niet.
't Is te hopen dat Eindhoven niet teveel concurentie van de marathon van Brussel krijgt. 't Is hetzelfde weekend en Runners World geeft aan elke vrouw die in 2009 een marathon liep onder de 4 uur en aan elke man die onder de 3 uur liep een gratis startbewijs.

Voor de Lesse zien we nog wel of het past, het weekend ervoor zijn we al het ganse weekend weg want dan doe ik de trail Côte-d'-opale...

Gepost door: Spencerwoman | 23-01-10

Mooi idee! Het hangt natuurlijk ook af van de marathon die ik ga kiezen, de iff is 12 september dus dan zou het natuurlijk wel goed uitkomen. grt

Gepost door: Wendy | 23-01-10

@ Kaat . De triatlon is op 5 september , dus daar zal ik zeker zijn .
@ Betty . iemand die beide marathons ooit al gelopen heeft , laat zich zeker niet vangen door het saaie brussel te gaan lopen , ook al is het gratis . En waarom vrouwen tussen de 3 en de 4 u bevoordelen ? Of mannen tot 3 u ? De meeste hebben geen echte topprestatie neergezet , alleen persoonlijke topprestatie's , maar dat doen ook mensen die langer dan 4 u lopen . Maar daar los van . Ik betaal liever 25 € aan eindhoven waar ik zeker ben dat er veel plezier en supporters zijn . Ik krijg waar voor mijn geld en mijn trainingen . In brussel lopen sommige gratis , maar dan is alles gezegd ! 40 km zonder toeschouwers ( ja toevallige voorbijgangers die wel moeten stoppen ) en 2 km in de buurt van de aankomst waar je misschien aangemoedigt wordt !!

Gepost door: coach mario | 24-01-10

je bent hier idd wel heel vroeg mee :-) ik heb geen flauw idee welke najaarsmarathon ik ga doen; maar ik dacht eerder amsterdam dan eindhoven. op zaterdag zal ik wel nooit kunnen afkomen doordat ik dan in de winkel moet zijn. dus als de training op zaterdag doorgaat, zal ik moeten passen!
http://jesssport.skynetblogs.be/
Jess

Gepost door: Jessy | 24-01-10

@ jessy De traiing zelf zal altijd op zondag zijn !! Alleen wil ik misschien de mogelijk openstellen voor de mensen die van ver moeten komen , al op zaterdag aanwezig te zijn , en er een weekeinde van maken ! Het recept zoals eindhoven . Hotelletje boeken ! iedereen is vrij te doen en laten , maar eventueel op zaterdag avond samen gezellig ergens iets eten ! En op zondag de duurloop met aansluitend het kajakken . Dus een bepalde afspreekplaats waar we allemaal samen komen en vertrekken . Dus ook de dagjes - bloggers !!

Gepost door: coach mario | 24-01-10

Ik wil alvast zeker mee!!! Dus iedereen, HUP HUP HUP, meekomen!!

Gepost door: Eva | 24-01-10

Het komt allemaal kort op elkaar: training in augustis zoals ik lees, begin september triatlon, 2 weken later Lesse en dan nog Eindhoven. Niet goed voor de geldbeugel!

Gepost door: Steven | 27-01-10

De commentaren zijn gesloten.