23-01-10

De marathon van Eindhoven

Naar jaarlijkse gewoonte , mogen we nu toch al stellen , gaan de bloggers naar Eindhoven om er de (halve)marathon te lopen . Dit jaar gaat hij door op zondag 10 oktober . Net als alle andere jaren heb ik kamer in optie genomen tegen zeer gunstige prijzen met toch een paar voordelen die al wel bekent zullen zijn . Maar om ze toch even op te noemen .

* Een voordeel prijs van bijna 50 € per kamer . Je betaald dus 95 € per kamer voor 2 pp met ontbijd

*De kamer mogen behouden blijven tot 20.00 u zonder toeslag !! Dus douchen kan op de kamer na het lopen !!

*Op zaterdag zaterdag avond staat er voor ons een heerlijk buffet klaar , aangepast aan de marathon loper !! En dit voor de prijs van 17€  .

Vorig jaar had ik 17 kamers en waren we met 32 mensen om te eten op zaterdag avond . Het was echt een zeer geslaagd weekeinde . Dit jaar heb ik 20 kamers in optie genomen om er zeker van te zijn dat iedereen erbij kan zijn . Wie nu nog niet overtuigd is , na 4 geslaagde jaren met telkens een groeiend aantal bloggers ........dan weet ik het ook niet meer ! Dus zorg dat je erbij bent !! Om meer info over het hotel te verkrijgen , gewoon mailen en ik stuur je het inschrijf formulier !!

Geef ook door , hier of via mail dat je aanwezig zal zijn . Dan maak ik weer zo een lijstje op de blog zodat je weet wie je mag verwachten !!

De eerste 5 kamers zijn al geboekt ! Dus alleen ben je er al zeker niet !! :-)


Het weekeinde van 18 - 19 september hou dat voorlopig ook vrij !  De jaarlijkse weblogtraining die normaal gezien hier in Mol door gaat , zal dit jaar iets anders worden ! Het restaurant waar wij telkens gingen eten ligt helemaal plat dan . In 2011 zullen we dus eten in een compleet nieuwe zaak !!

Maar dit jaar heb ik in gedachte om er iets speciaals van te maken . Ook met de mogelijkheid om er een weekeinde van te maken  . Maar wat dachten jullie van een omgeving als de Ardennen . Zegt Dinant jullie iets ? of toch daar in de buurt . Om daar een ochtend loopje te doen van een 20 km met aansluitend kajakken . Dus vertrekken in Anseremme en lopen naar het vertrek punt om te kajakken met de nodige mooie paden om op te lopen . Dan aansluitend ergens gaan eten . De echte deteils van waar te eten of te overnachten , ben ik nog mee bezig !  Vanaf 10 lopers en 10 kajaks  vind ik dit al geslaagd , maar meer , en veel meer is beter !! :-) Dus ik reken erop dat je nu je interessen gaat tonen , dat ik ong. kan zeggen hoeveel kajaks ik ong zal boeken . Dit ook weer om de prijs te bedwingen !! :-) Voor hen die een betje schrik hebben of dit nog nooit gedaan hebben . Er zijn enkele maar ook dubbele kajaks , dus er is echt geen gevaar mee gemoeid . Enkel een zeer mooie adembenemende omgeving die te bewonderen is van op de Lesse ! Fun is hier zeker bij verzekerd ! Douchen is allemaal mogelijk nadien !!

lesse

 lesse .

Dus om het mij gemakkelijk te maken , reageer op deze blog ! Alvast bedankt !!

07:54 Gepost door de weblogloperkes in Algemeen | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

12-01-10

wedstrijd info voor de bloggers !!

Ik had zondag al gemeld dat ik hier een beetje info zou opzetten , maar helemaal ben ik nog niet rond met het belangrijkste eigenlijk . Dus dat zal nog een paar dagen moeten wachten . Maar het heeft te maken met nog eens een grote weblog-bijeenkomst te organiseren ! Eventueel zelfs met overnachting !! En niet hier in Mol hoor !! Meer hierover de volgende dagen !!

In Hasselt-Kievit is er op zondag 28 feb. een zeer mooie wedstrijd of jogging , wat je er zelf van maakt he . Maar het is zeker een parcour dat tot de verbeelding spreekt . Helemaal auto vrij . Loopt door het domein van Bokrijk . De afstand is hier tot op de meter juist ! Dus voor de mensen die zich zelf eens willen testen , zonder te moeten twijfelen aan de afstand , is dit hier de geschikte plaats ! Voorinschrijven kan , en is uit ondervinding zeer gemakkelijk ter plaatsen . Meer info vind je hier !

Dan heb je ook nog onze Marathon van Utrecht die doorgaat op 5 april , met tweede paasdag dus . Deze marathon lag voor vele bloggers al vast van vorig jaar . Onze Nederlandse collega blogger Ronald heeft ervoor gezorgt dat wij als bloggers in een appart klassement komen te staan . Maar hier is ook een halve marathon en een 5 - 10 km wedstrijd , dus voor hen die een andere marathon in gedachten hebben .....zorg dat je erbij bent in één van deze wedstrijden .  En dan kan je nog een steun zijn als suporter voor de marathon lopers ! Meer info vind je hier !

De 10 mijl en de marathon van Antwerpen gaat door op 25 April . Uit de schema's die ik maak , weet ik dat er ook hier een aantal bloggers hun talenten gaan tonen  . Voor de mensen die in Utrecht een ( halve) marathon gelopen hebben , is dit mischien toch een kans om hun tijd op de 10 mijl aan te vallen . Is misschien iets te vroeg , maar toch mogelijk !! En anders een blogmaatje hazen !! Dat zijn mijn plannen altans !! Wie ......?? Staat nog open ! :-) Meer info vind je hier !

Laten we hopen dat we mekaar op deze manier nog dikwijls mogen treffen ! Laat het hier weten waar je eventueel aanwezig zal zijn ! Zo vermijd je al de blogjes te moeten afschuimen om dit te weten te komen ! Dit hier ....is er de juiste plaats voor !!

 

 

 

16:43 Gepost door de weblogloperkes in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |