14-04-10

marathon balen

We hebben marathon lopers en marathon lopers onder ons . En hier bij ons in de club , Vabco Mol hebben zo een zeer straffe gast ! Zo een geval als koen van steenkiste onder de bloggers . Iemand die zijn honderste marathon gaat lopen onder eigen organisatie met hulp van Vabco-balen en de gemeente balen . Hij heeft heel veel kennis kunnen opdoen door op 70 verschillende plaatsen de marathons te lopen . Dus bijna geen 2x naar dezelfde marathon . Dat New York en het hele gamma buitenlandse , bekenste marathons erin zitten , hoef ik niet te zeggen . Ik wil maar zeggen , het gaat hier op 4 juli in Balen een echt lopers feest zijn ! Ja , we gaan hier zeker lopen , maar ook feesten !! Dus is er ook aan iedereen gedacht . Niet alleen de marathon loper komt er aan zijn trekken . Er zijn afstanden van 10.5 km ,  Halve marathon enaflossingsmarathon . Dus het is een parcour van 10.5 km door het centrum van Balen zodat de suporters zonder zich veel te verplaatsen de lopers kunnen volgen . Aan iedereen is gedacht door de ervaren Clem Mertens , ....die knapperd hieronder op de foto !!

8

9

 Een paar bloggers zullen een mail ontvangen met deze flayer in . Is het mogelijk om deze af te drukken en bij je in de zaak te hangen of te leggen ? Kan je zelf hier niet aanwezig zijn , breng dan anderen zeker op de hoogte van deze organisatie die we hopelijk volgend jaar kunnen herhalen  . Heb je geen mail ontvangen en denk je dat je kan helpen , geef zeker een seintje en ik stuur hem ook jou door . Het zou me ook een plezier doen om deze flayer enkele dagen op jullie blogjes te zetten. Een printscreen van de flayer hier op mijn blog is al voldoende .  Alvast bedankt namens Clem Mertens en mij !!

Een voorstel aan de bloggers . Jullie zouden zelf groepjes kunnen vormen van 4 personen en meedoen aan de aflossingsmarathon . Een strijd onder de bloggers . Ik vertrek die avond op reis , maar indien nodig wi ik best een groepke met een man tekort volledig maken . Anders kom ik supporteren !!

Contactgegevens : +32 475 571 189+ ofwww.ccmmarathonbalen.net  

19:43 Gepost door de weblogloperkes in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.